Yarışmada birinciliği Safiye – Osman Çankaya çifti, ikinciliği Başak – Halil Karataş çifti, üçüncülüğü Fatma – Süleyman Piyan çifti, dördüncülüğü Gözde – Ramazan Akça çifti, beşinciliği ise Seren – Süleyman Karataş çifti elde etti.  
Yarışmada dereceye giren çiftler ile beraber yemekte bir araya gelen Başkan Özbaş, çiftlere 14 Şubat Sevgililer Günü anısına gül ve plaketlerini takdim etti. 
Belediye Başkanı Ahmet Necati ÖZBAŞ "yarışmaya katılımlarından dolayı sizlere çok teşekkür ederim. Biz yaptığımız işlere sevgiyi katıyor, insanlara sevgi aşılamaya çalışıyoruz. 14 Şubatta düzenlediğimiz bu yarışma ile bu sevgiyi daha da arttıracak çiftler aradık. Sizlerde gerek çevrenizin gerekse Sarayköy Belediyesi sosyal medya hesaplarımızı takip eden vatandaşlarımızın beğenilerini kazanarak dereceye girdiniz. Hayatlarınızın sonuna kadar aileniz ile birlikte “BİR GÜN DEĞİL HER GÜN” sevgi dolu yaşamanızı diliyorum, dedi.
Gecenin ilerleyen saatlerinde ilçemizde çekilen SEMUR (Şeytanın Kabilesi) adlı filminde oynayan oyunculardan İpek Erdem ve  Balamir  Emren genç çiftlerimizin 14 Şubat Sevgililer gününü  kutladılar.