HABERDENİZLİ.COM

Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde geçtiğimiz günlerde Sarayköy Belediyesine ait Kilit Taş Üretim Tesislerinde bazı parçaların ve hurda niteliğindeki mazlemelerin ortadan kaybolması sonrası durumu fark eden şirket yetkilileri Sarayköy Belediyesi'ne giderek durumu bildirdi. 

Konuyu değerlendiren Sarayköy Belediyesi yetkilileri Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek durum hakkında suç duyurusunda bulundu. Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler yaptıkları tahkikat sonucunda olaya karıştığını tespit ettiği şüphelileri gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğünde alınan ifadelerinin ardından Sarayköy Adliyesine sevk edildi.  Mahkemeye sevk edilen şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, yaptığı açıklamada şunlarada yer verdi, "bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada hemşehrilerimizin bizlere emaneti olan belediyemizin ve Sarayköyümüzün hakkını ve hukukunu namusumuz gibi korumaya devam edeceğiz."