Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Anneler Günü dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Vatan uğruna canlarını veren kahraman şehitlerin annelerini ziyaret eden Başkan Özbaş, ardından yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadelede özveri ve şefkatle hastaların sağlığına kavuşması için büyük gayret gösteren Sarayköy Devlet Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanı anneleri ziyaret etti; anneler gününü kutladı.  
Ziyaretlerinde annelere hediye takdim eden Başkan Özbaş, “Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, hayat denen engebeli yolda en önemli ışığımız olmuştur. Annelik, çocuklarına adanmış bir hayatın, hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek büyük bir fedakarlığın ve sabrın adıdır. Tüm sıkıntılara katlanan, çocuklarının mutlu olması ve başarısı için büyük bir sabırla gayret gösteren annelerimizin üzerimizde ödenemez hakları vardır. Annelerimizden gördüğümüz karşılıksız sevgi, hayat boyu bizlere rehberlik edecek yüceliktedir” dedi. 
Anneler Günü’nde de pandemiye karşı savaşlarını sürdüren sağlık çalışanı annelere ve vatan uğruna evlatlarını feda eden kahraman şehitlerin annelerini ziyaret ettiklerini aktaran Özbaş, “ Büyük emeklerle yetiştirdikleri evlatlarını vatan uğruna şehit veren tüm şehit annelerimizin acılarını yürekten paylaşıyor, bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Başımızın tacı annelerimizden hayatta olmayanlara Allah’tan rahmet, hayatta olan annelerimize ise sağlık ve uzun ömürler diliyor, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Özbaş’tan Kahraman Annelere Ziyaret 

Başkan Özbaş’tan Kahraman Annelere Ziyaret 

Başkan Özbaş’tan Kahraman Annelere Ziyaret