HABERDENİZLİ.COM

AK Parti Sarayköy Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, ezber bozan seçim çalışması ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Merkeze yakın mahallelere kalabalık bir grup ile yürüyerek katılan Başkan Özbaş’a bu kez vatandaşlar araçlarıyla eşlik etti. Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, Ada Mahallesi’ndeki miting alanına 200 aracın katıldığı bir konvoy ile gitti.

SORUNLAR ÇÖZÜM BULDU
Ada Mahallesi sakinleri tarafından sevgi gösterisiyle karşılaşan Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, 2014 yılında göreve gelir gelmez Ada Mahallesi’ndeki ulaşım sorununu çözdüklerini, sürekli oluşan su kesintisi sorununu ise yeni içme suyu deposu yaparak çözüme kavuşturduklarını söyledi.  Sorunları ortadan kaldıran Başkan Özbaş, uzun süre alkışlandı.

“TÜM SARAYKÖY’ÜN BELEDİYE BAŞKANIYIM”
Tüm Sarayköy’ün Belediye Başkanı olduğunu ve bundan sonrada hep aynı olacağının altını çizen Başkan Özbaş, “Bize oy verenin de, vermeyenin de; bizi sevenin de, sevmeyenin de belediye başkanıyım.  Siz bizi seçerken iyi de, seçmeyince kötü mü? Belediye Başkanlığı seçimleri demokratik bir yarış. Hamama giren terler. Kaybetmekte var, kazanmakta. Göreve geldiğimiz andan itibaren de hizmet vermekte boynumuzun borcu. Bizler de bu anlayışla 5 yıl boyunca hizmetlerimize elimizden gelenin fazlasını yaparak devam ettik” dedi.

SARAYKÖY’DE PARK SORUNUNA TAM ÇÖZÜM
Yoğun katılım ile gerçekleştirdiği mitinginde Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütecekleri çalışmalarla Sarayköy’e açık ve kapalı otoparklar yapacaklarını söyleyen Başkan Özbaş, “Sarayköyümüz günden güne gelişen ve nüfus olarak artan bir şehir. Günden güne gelişen ilçemizin gelecekte oluşacak olan otopark sorununu şimdiden çözüm bulmak adına açık ve kapalı otoparklar yaparak ilçemizi park sorunundan kurtaracağız. Sarayköyümüz de cumartesi günleri kurulan pazara alış verişe gelen vatandaşlarımız araçlarını park edecek yer arayışında zorluk çekiyor. Bu projemiz ile vatandaşlarımız artık araçlarını nereye park edeceklerini düşünmeyecek” diyerek müjde verdi.

Konuşmanın sonunda mitinge katılan vatandaşlar, Başkan Özbaş’ı tebrik etti. Uzun yıllar su, elektrik ve ulaşım sorunu yaşayan Ada Mahallesi’ndeki vatandaşlar Başkan Özbaş’a sorunları çözüme kavuşturduğu için teşekkür etti.