Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, sağlık alanında hizmet veren her kademeden sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. İlçede hizmet veren sağlık kuruluşlarını ziyaret eden Belediye Başkanı Özbaş, sağlık çalışanlarına hediye paketlerini takdim etti. 

Salgın sırasında kendi yaşamlarını ikinci plana bırakarak; ilk sıraya bir başkasının yaşamını kurtarmayı koyan sağlık çalışanlarına teşekkür eden Belediye Başkanı Özbaş, “Hastalarımıza derman olmak için insanların sağlıklı ve nitelikli yaşaması amacıyla fedakârca çalışma gayreti gösteren sağlık çalışanlarımızın önemini her geçen gün daha çok anlıyoruz. Yeri geldiğinde kendi canlarından önce başkasının yaşamına şifa olmak için canla başla çalışan sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek az.

İçinde bulunduğumuz küresel salgın sürecinin de en ağır yükünü taşıyan ve önce insan düsturuyla hareket ederek kendilerinden önce başka yaşamlara şifa olan, insanlığa nitelikli yaşam sunmayı amaç edinen tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum.

Covid-19 ile mücadele sırasında kaybettiğimiz sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

Başkan Özbaş, Sağlık Kahramanlarına İlçe Halkı Adına Teşekkür EttiBaşkan Özbaş, Sağlık Kahramanlarına İlçe Halkı Adına Teşekkür EttiBaşkan Özbaş, Sağlık Kahramanlarına İlçe Halkı Adına Teşekkür EttiBaşkan Özbaş, Sağlık Kahramanlarına İlçe Halkı Adına Teşekkür EttiBaşkan Özbaş, Sağlık Kahramanlarına İlçe Halkı Adına Teşekkür EttiBaşkan Özbaş, Sağlık Kahramanlarına İlçe Halkı Adına Teşekkür Etti