HABERDENİZLİ.COM

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, Sarayköylülerle bir araya gelmeye devam ediyor. Her gün farklı mahallelerdeki vatandaşlarla buluşan Başkan Özbaş, sıcak tavırlarıyla Sarayköylüler tarafından çok sevilirken projeleriyle de göz dolduruyor. 
Atatürk Mahallesi’nde evlerin tek tek kapısını çalan Başkan Özbaş’a vatandaşlar ilçeyi 40 yıldır yapılmayan hizmetlerle buluşturduğunu söyledi. 
Vatandaşlar mahallelerinde eskiden tek bir yeşil alan olmadığını 40 yıldır mahallelerine park istediklerini ancak yapılmadığını Başkan Özbaş’ın, Belediye Başkanı olmasının ardından yapıldığını söylediler. Dahası, vatandaşlar hayallerinde olmadığı doğal gaz hizmetini de getiren Başkan Özbaş’a teşekkür etti.
Başkan Özbaş’a, 76 yıl sonra doğal gazın rahatlığına kavuştuğunu söyleyen Gülsüm Ercan, “ Rahatsızlığımdan dolayı soba kovasını merdivenden çıkarmak zor geliyordu. Allah razı olsun. 1 yıldır doğal gaz kullanıyorum. Isınırken artık zorluk çekmiyorum. Yolunuz açık olsun” dedi.   

Başkan Özbaş, vatandaşlara yeni dönemde doğal gaz dağıtım hattı çalışmalarının genişleyeceğini söyleyerek, “Bizler memleketimizin hizmetkârı olmak için bu yola çıktık. Vatandaşlarımızın yaşam standartlarını en üst seviyelere çıkarmak için elimizden gelenin en iyisini yapmak bizim vazifemiz. Çıraklık dönemi olan 2014-2019 yılları içerisinde ilçemizi farklı projelerle buluşturduk. Atatürk Mahallemizin de 40 yıldır özlemle beklediği bir park alanı vardı. Şükür kendi dönemimizde bunu gerçekleştirdik. Mahallemize doğal gazı da getirdik. Bir kısım doğal gaz hizmetini alamadı. Yeni dönemimizde vatandaşlarımız tekrar bu önemli görevi bize verirlerse Atatürk Mahallemize ve tüm Sarayköyümüze doğal gaz dağıtım hattı çalışmalarımızı genişleteceğiz” diyerek müjde verdi.