HABERDENİZLİ.COM

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, pandemi nedeniyle belediye ziyareti yapamayan vatandaşların taleplerini dinlemek için mahalle gezileri düzenledi. Pandemi sürecinde ilçe merkezine uzak mahallelerde yaşayan vatandaşlara ulaşmak ve koronavirüse karşı riskli grupta olup evlerinden çıkamayan vatandaşları pandemi kurallarına dikkat ederek ziyarette bulundu.

Uzak mesafeleri yakınlaştıran Başkan Özbaş, kimi zaman bir kapı önünde kimi zaman bir sokağın başında karşılaştığı vatandaşların taleplerini dinledi. İlçenin 32 mahallesini talepleri dinlemek için adım adım gezen Başkan Özbaş,  270 km yol kat ederek çözüm üretti. Son olarak Acısu Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Özbaş, Halk Günü’nü 32 mahalleye taşıdı

Vatandaşların her an yanında olmaya devam edeceklerini aktaran Başkan Özbaş, “Sarayköyümüzün en uzak mahallesinden, en yakın mahallesine kadar vatandaşlarımızın yanında olmak bizleri mutlu ediyor. Pandemi nedeniyle onlar için en sağlıklı olabilecek hareket evlerinin yakınından ayrılmamaları ve çok fazla kalabalık içinde durmamaları. Bizde bunu düşünerek vatandaşlarımızın taleplerini bizlere direk aktarmaları için mahalle gezileri düzenledik. Taleplere cevap olabilecek birim müdürlerimiz ile sosyal mesafemizi koruyarak, aldığımız tedbirler içinde mahallelerimizi gezerek vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Anında çözülecek talepleri vatandaşlarımızın yanlarında uygulamaya koyarken takip edilmesi gereken konuları sonuç alana kadar arkasında duruyoruz. Memleketimizin hizmetkârları olarak vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu anda yanlarında olduğumuzu her zaman hissettirmek istiyoruz” dedi.

Mahalleyi adım adım gezen Başkan Özbaş’ı gören mahalle sakinleri, “Belediye Başkanımızın düşünüp buraya kadar gelmesi bizleri mutlu etti. Sağlığımızı düşünerek, bizleri riske atmadan taleplerimizi dinlemek için çözümü bizim yanımıza gelmekte bulması ayrıca bir hizmet güzelliği. Teşekkür ederiz” dedi.