HABERDENİZLİ.COM

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tarafından 2014 yılından bu yana 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ilçede yaşayan emekli öğretmenler onuruna yemek veriliyordu. Ancak bu yıl pandemi sebebiyle öğretmenlerin günü tedbir kuralları çerçevesinde kutlandı.

Sarayköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri, ilçede yaşayan emekli öğretmenlerin evlerine tek tek giderek kapılarını çaldı. Belediye personelleri, emekli öğretmenlere Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın kaleme aldığı öğretmenler günü kutlama mesajının bulunduğu mektubu ve hazırlanan hediye paketlerini teslim ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Başkan Özbaş, 7 Yıllık Öğretmenler Günü kutlama geleneğini sürdürdü

Başkan Özbaş ise her yıl ziyaret ettiği ilkokul öğretmeni 69 yaşındaki Necmiye Doğruer’i ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı, eskiyi yad etti.

Her yıl öğretmenler gününü en özel şekilde kutladıklarını aktaran Belediye Başkanı Özbaş, “2014 yılından bu yana hem okullarımızda eğitimlerine devam eden hem de ilçemizde yaşayan emekli öğretmenlerimizle 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü coşkuyla kutladık. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl birlikte olamasak da gönül birliklerimizle kalben bir aradayız. Emekli öğretmenlerimizi ekip arkadaşlarım Covid-19 tedbir kuralları sorumluluk bilinciyle ziyaret ederek onlar için hazırlamış olduğumuz hediyelerimizi teslim etti. İnşallah salgın sonrasında eskisi gibi bu değerli günümüzü bir arada coşkuyla kutlayacağız. Ben yeryüzünün en kutsal ve mesuliyetli mesleğini icra eden kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü tebrik ediyor, başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehit öğretmenlerimizi ve ahirete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla yad ediyorum” dedi.

Başkan Özbaş, 7 Yıllık Öğretmenler Günü kutlama geleneğini sürdürdü

Başkan Özbaş, 7 Yıllık Öğretmenler Günü kutlama geleneğini sürdürdü