HABERDENİZLİ.COM

Pamukkale Üniversitesi tarafından organize edilen 14’üncü Türkiye Koçsporfest Üniversite Oyunları finali Sarayköy’de start alacak. Gerçekleşecek olan 12 maç ilçede 3 gün boyunca devam edecek.
Denizli’de sadece Sarayköy’ün ev sahipliğinde yapılacak 14’üncü Türkiye Koçsporfest Üniversite Oyunları Finali’nde Marmara Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi’nin oynayacağı oyunlar 7-8-9 Mayıs’ta Sarayköy’de gerçekleşecek.

Sarayköy Belediyesinin sponsorluğunda ilçede düzenlenecek Türkiye Koçsporfest Üniversite Oyunları Finalinde hentbol ve ayak tenis maçları yapılacak.

Ayak tenis maçlarında 20 hakem, hentbolda ise 8 hakemin olacağı 14’üncü Türkiye Koçsporfest Üniversite Oyunları Finali İlçe Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek.

Sarayköy’de önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Türkiye Koçsporfest Üniversite Oyunları Finali’nin startı Sarayköyümüzde alınıyor. Biz 3 gün boyunca 12 maça ev sahipliği yapacağız. Her zaman belediye olarak sporun ve sporcunun yanında olduk ve böyle bir organizasyona destek vererek içinde olmaktan da büyük mutluluk duyuyorum. İlçemizde gerçekleşecek olan hentbol ve ilk kez halkımız ile buluşacak olan ayak tenis maçlarını heyecan ile bekliyoruz” dedi.