Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Siyasi İşler Başkanı Av. Bayram Sakartepe, Mart ayı il divan toplantısına katılmak üzere Denizli’ye geldi. Parti binasında gerçekleşen toplantı, İl Başkanı Fevzi Yapıcı’nın konuşması ile başladı. Burada parti çalışmalarından ana hatları ile bahseden Yapıcı, Denizli’de her geçen dönem artan bir ivme yakaladıklarını anlattı. Yapıcı, “Bu zamanda bile ülkenin umudu olan bir partiyiz. Çok çalışıyoruz” dedi. Yapıcı’nın ardından söz alan Av. Sakartepe sözlerine, “Partimizin bütün organları sahada çalışmaya devam ediyor. Bu vatan ve millet sahipsiz değildir. Var gücümüz ile çalışmaya devam ediyoruz” dedi. 

“KAYNAK PAKETİMİZ HAZIR”

Dert yanan eleştiren ve kara tablo çizen bir parti olmadıklarını ifade eden Sakartepe, pandemi koşullarına da atıfta bulunarak, “Esnaf nefes alamıyor. Memlekette ciddi sıkıntılar var. Biz kaynak paketlerini açıkladık. Çağrıda bulunduk. Gelin bu koşullarda yeni zamlar yapmayın, vergi koymayın, faiz ödetmeyin dedik. 150 milyar dolarlık kaynak paketini devreye sokalım, rahat edelim dedik. Onlar ne yaptılar, tam tersini hayata geçirdiler. Biz, sorunları tespit edip çözüm noktalarını ortaya koymakla mükellefiz. Bu anlamda gölge kabinemiz bir başka isimle milli siyaset kurullarımız harıl harıl çalışıyorlar” dedi. 

“TAHMİNLERDEN ÖNCE İKTİDARA GELECEĞİZ”

Yeniden Refah Partisi olarak milletin sesi olmak için yollara çıktıklarını anlatan Sancaktepe, “Hepimizin kafasında iktidar için tahmin var. İnanın tahminlerden önce iktidara geleceğiz. Medya ittifakınızı seçin ona göre biz yayın verelim diyor. Biz Türk milleti ile ittifak ettik. Eğer imkan olursa tek başımıza iktidara gelmek istiyoruz. Bin sandığın atamaları yapıldı. 400 bin üyeye ulaştık. Seçime girme yeterliliğimizi aldık. Kimsenin bir şey diyemeyeceği bir partiyiz. 50 yıllık ‘Milli Görüş’ birikimimiz var. Yaş ortalamamız 36. Bu günün dalı değiliz. 50 yıllık çınarın kökleri ile beraber filizleniyoruz. Biz mevcut iktidar gitsin Türkiye yangın yerine dönsün diye bir düşüncemiz yok” dedi. 

MUHALEFET ANLAYIŞINI SIRALADI

“Biz iktidarın yanlışlarına da muhalefet ediyoruz, muhalefetin yanlışlarına da muhalefet ediyoruz” diyerek sözlerini sürdüren Sancaktepe, “Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Yanlış kimde ise doğrusunu gösteriyoruz. Milleti horoz dövüşünden kurtarmaya çalışıyoruz. Bir tarafta sürekli birbirleri ile cebelleşen, laf yetiştiren siyasi anlayıştan kendimizi geri çektik. Gelir gelmek Refah-Yol hükümetinde nasıl yaptık ise yine milletimizi rahatlatacağız. Biz yandaşlar ile iş yapmak yerine ehillerle iş yapma taraftarıyız” dedi.