Gölhisar Belediyesi Zabıta ekipleri, gıda ürünleri satan işyerleri  dışında, fırınları tek tek gezerek temizlik kurallarına uyulup uyulmadığı ve çıkan ekmeklerin gramajlarının doğru olup olmadığı konusunda denetledi. Ekipler, aynı zamanda fırınlarda genel temizlik, işyeri ruhsatı ve diğer evraklarının kontrolünü gerçekleştirdi.

Canural, “Gölhisar halkının sağlığını olumsuz etkileyecek her işletmenin denetim altına alınmasını amaçlıyoruz. Zabıta ekiplerimiz tarafından gıda satan ve üreten işletmeler bu açıdan sık sık denetimler yapılarak kontrol ediliyor. Bizim için vatandaşımızın sağlığı ön plandadır, o nedenle denetimlerimizi rutin olarak devam ettiriyoruz. Halkımızın da bu konuda duyarlı olması gerekir. Gıda ürünlerini satın alırken vatandaşlarımız son kullanma tarihine mutlaka baksınlar.” diye konuştu.
Öte yandan Gölhisar Belediyesi Zabıta Ekipleri, ‘ahırları da tek tek dolaşarak, hayvan sahiplerini çevre temizliği konusunda uyardılar. Ayrıca bu uyarılara uymayan vatandaşlara cezai işlem uygulanacağını, söylediler.