Bu bilgilendirmelerin ardından sizler de bizlere çok teşekkür edeceksiniz. Zira sizlere hayatınızın fırsatını bu yazı ile birlikte sunmuş olacağız. Öyle ki Avrupa tarafından ödüllendirilen bu ürünle birlikte artık bakım çantanızı boşaltacak ve hiçbir ürüne ihtiyacınız olmadan sadece bu ürünle birlikte sonuca ulaşacaksınız. Tabi bir de nemlendirici kullanabilirsiniz.

Peki bu muhteşem ürün nedir, nasıl kullanılır, nereden satın alınır, fiyatı ne kadardır gibi soruların cevaplarını merak ediyorsanız o halde sizlere teker teker cevap verelim.

Pore Cleaner Nedir?

Bu ürün cildinizde var olan lekeler ile mücadele etmek için üretilmiştir. Artık başkaca bir ürün kullanmadan lekeler ile baş edebileceksiniz. Öyle ki ürünün içerisinde bulunan bileşenler ve özel olarak uyguladığı vakumlama yöntemi ile birlikte vücudunuz toksinlerden ve zararlı mikro organizmalardan arındırılmaktadır. Ayrıca bu ürün evde tek başınıza kullanabileceğiniz bir üründür. Dolayısıyla kimse görmesin istiyorsanız bu durumda da evinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Nasıl Kullanılır?

Bu ürünü kullanmak için ilk olarak leke ya da siyah nokta veyahut da sivilce olan bölgeyi ılık bir su ile yıkamanız gerekmektedir. Bu işlemden sonra eğer elinizde nemlendirici var ise bölgeye nemlendirici sürebilirsiniz. Eğer yoksa sürmeseniz de olur. Ancak sürer iseniz bu durumda 10-15 dakika gibi bir süre bekledikten sonra bu ürünüm kullanmaya başlamanız gerekmektedir. ürünü vücudunuzun her yerinde kullanabilirsiniz. Uygulama esnasında herhangi bir ağrı ya da sızı olmayacaktır aksine rahatlama hissedeceksiniz. ile ilgili detaylı bilgiyi çeşitli internet sitelerinde bulabilirsiniz.

Ürün Türkiye piyasasına yeni girmeye başlamış olması nedeniyle henüz bayiliklerde satılmamaktadır. Bunun yerine sitemizden sipariş vermeniz gerekmektedir. bu ise sizler için bir avantajdır. Zira lansman olması nedeniyle fiyatlar çok daha indirimli olarak sizlere sunulmaktadır. Ancak bunun için sürelere de dikkat etmenizi sizlere tavsiye ederiz.

Ürünü satın alırken sizlere birbirinden farklı ödeme seçenekleri de sunulmaktadır. bu kapsamda isterseniz EFT/havale yapabilir isterseniz kredi kartı ile ödeme gerçekleştirebilir ve isterseniz de kapıda ödeme seçenekleri ile birlikte daha rahat bir şekilde ödeme yapabilirsiniz.

Ürünün Fiyatı

En can alıcı noktalardan birisi de elbette ki ürünün fiyatıdır. Bu noktada ifade etmek gerekirse ürünün fiyatı normal fiyatına göre %50 indirimli bir şekilde satılmaktadır. Zira bu fiyatlar geçici bir süre iledir. Bunun nedeni ise lansman yani tanıtım amaçlı olmasıdır. Sınırlı sayıda bu şekilde satış yapılacak olması sizlerin elinizi çabuk tutmanızı da gerektirecektir. ile ilgili fiyatların sitelerde bu şekildedir.

Normal şartlar altında 219 TL olan ancak lansmana özel olarak 109 TL’ye sizlere satışa sunulan bu Pore Clear ürününden sizler de faydalanmak istiyorsanız bu durumda bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Sitemiz üzerinden gerekli bilgileri okuyarak doğrudan da siparişinizi verebilirsiniz.