Vali Abdülkadir DEMİR, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin KUTLU, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim TEFENLİLİ ve yanlarındaki heyetle birlikte Denizli Hayvan Pazarını denetlediler.
Demir ve beraberindeki heyet kurbanlık satışı yapan yetiştiriciler ve kurbanlık almaya gelen Denizli halkı ile sohbet ederek hayvan pazarındaki tüm padoksları tek tek dolaşarak yetiştiricilerle konuştu. Onların isteklerini ve sorunlarını dinleyen Demir “kânlar dâhilinde kendilerine yardımcı olacaklarını”söyledi.
Demir, “etiştiricileri yanı sıra komşu iller, Doğu ve Güneydoğu illerinden gelen kurbanlıklarla birlikte ilimiz hayvan pazarındaki tüm padokslar dolmuştur. Pazarda her bütçeye uygun kurbanlık bulunmakla birlikte alıcı ve satıcılar arasında kıyasıya pazarlıklar yaşandığını” belirtti. Bayram öncesi artan hayvan hareketleri ile ilgi olarak, Valilik ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü olarak herhangi bir aksaklık yaşanmaması için gerekli önlemler alınmıştır dedi.Denizli valimiz Abdülkadir Demir, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Vali Demir ve beraberindeki heyet kurbanlık satışı yapan yetiştiriciler ve kurbanlık almaya gelen Denizli halkı ile sohbet ederek Hayvan Pazarındaki tüm padoksları tek tek dolaşarak yetiştiricilerle konuştu. Onların isteklerini ve sorunlarını dinleyen sayın valimiz imkânlar dâhilinde kendilerine yardımcı olacaklarını söyledi.
İlimiz yetiştiricileri yanı saıra komşu iller, Doğu ve Güneydoğu illerinden gelen kurbanlıklarla birlikte ilimiz hayvan pazarındaki tüm padokslar dolmuştur. Pazarda her bütçeye uygun kurbanlık bulunmakla birlikte alıcı ve satıcılar arasında kıyasıya pazarlıklar yaşanıyor.
Bayram öncesi artan hayvan hareketleri ile ilgi olarak, Valilik ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü olarak herhangi bir aksaklık yaşanmaması için gerekli önlemler alınmıştır.