Muğla'nın Fethiye ilçesine tatile gelen ve kaldığı koyda kalp krizi geçiren Türk turist, yangın söndürme helikopteri ile hastaneye götürüldü. Ancak hasta kurtarılamadı. İhbar üzerine bölgeye 112 acil servisi sevk edildiği, fakat koya yol olmadığı için ambulansın hastaya ulaşamadığı öğrenildi.
Eşiyle birlikte Giresun'dan tatil için Fethiye'nin Ölüdeniz beldesinde bulunan Kabak Koyu'na gelen Salih Gökçe(28), öğle saatlerinde denize girdi. Bir süre yüzdükten sonra kıyıya çıkan Gökçe, burada duş aldığı sırada aniden fenalaştı. Kalp krizi geçiren ve birden olduğu yere yığılan Salih Gökçe'ye ilk müdahaleyi eşi ve bölgede bulunan diğer turistler yaptı. Daha sonra 112 komuta merkezi aranarak yardım istendi. Fakat bölge, araç trafiği için uygun koşulları taşımadığı için olay yerine gelen ambulans sarp kayalıkları aşıp Gökçe'ye ulaşamadı.
Hastanın hastaneye taşınması için bölgeye hava desteği istendi. Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde bulunan yangın söndürme helikopteri Kabak Koyu'na geldi. İlk müdahalesi yapılan Salih Gökçe, yangın söndürme helikopteriyle alınarak Fethiye Devlet Hastanesi'ne getirildi. Hastaneye kalbi durmuş olarak getirilen Gökçe, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.