Muğla'nın Fethiye ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, su kanalına düştü. Kaza sonrasında otomobilde bulunan iki kişi kendi imkanlarıyla otomobilden çıkmayı başardı. Kanala düşen otomobil çekici yardımı ile düştüğü yerden çıkarıldı.
Edinilen bilgiye göre; Umut Uygun'un kullandığı 35 UJC 48 plakalı otomobil dün gece 02.00 sularında Ölüdeniz Caddesi Fethiye Otogarı yanında yoldan çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında yoldan çıkan otomobil, önce yoldan geçen bir araca vurdu. Hızını alamayan otomobil daha sonra su kanalına düştü. Yaklaşık 3 metre yükseklikten kanala düşen otomobilde bulunan sürücü Umut Uygun ve eşi kendi imkanlarıyla bulundukları yerden çıkmayı başardı. Tatil için Fethiye'ye geldikleri öğrenilen genç çift, yaşadıkları anları birbirlerine sarılarak atlatmaya çalışırken, olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri geldi. Uygun çifti, ambulansa binme tekliflerini 'iyi oldukları' gerekçesi ile geri çevirdi.
Yaklaşık 2 saat boyunca devam eden kurtarma çalışmaları bölgede toplanan meraklı vatandaşlar tarafından da yakından takip edildi.

Öte yandan dün gece 03.00 sularında bu defa İnönü Caddesi Köprü Başı Mevkii'nde başka bir araç daha su kanalına düştü. Bu kazada da herhangi bir yaralanma yaşanmazken, kazaya karışan sürücünün aşırı alkollü olduğu öğrenildi. Polis alkollü sürücüyü hastaneye götürürken her iki olayla ilgili soruşturma başlattı.