Aydın’da yedikleri su böreğinden zehirlendikleri iddia edilen kişilerin sayısı 39’a yükseldi. 1 kişinin hayatını kaybettiği olayda 35 kişinin Aydın’da ve 15 aylık bir bebeğin ise İzmir’de tedavisine devam ediyor. Sağlık durumları düzelen 2 kişi ise taburcu edildi.
Aydın’da bir Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan doktor S.Ö’nün Pazar günü kendisini ziyaret etmek için Karpuzlu ilçesine bağlı Ulukonak köyünden gelen kız kardeşi Melahat Erdem ve ailesi için bir pastaneden su böreği satın alması ve de börekten yiyen iki aileden 9 kişinin rahatsızlanmasıyla ortaya çıkan gıda zehirlenmesi olayında zehirlenme şüphesiyle hastanelere başvuran hasta sayısı 38’e yükseldi.
Ulukonak köyünde yaşayan 48 yaşındaki Melahat Erdem’in hayatını kaybettiği besin zehirlenmesiyle ilgili Aydın’da toplam 38 kişinin besin zehirlenmesi şüphesiyle çeşitli hastaneye başvurduğu belirtildi. Halen Aydın’daki hastanelerde 35 ve 15 aylık bir bebek ise İzmir Behçet Uz Hastanesi’nde olmak üzere 36 hastanın tedavisine devam edildiği açıklandı. Sağlık durumları normale dönen 2 kişinin ise bugün hastaneden taburcu edildiği öğrenildi.