Türkiye Sakatlar Derneği Denizli Şubesi tarafından Denizli Devlet Hastanesi’ne iki adet tekerlekli sandalye bağışlandı.
Türkiye Sakatlar Derneği Denizli Şube Başkanı Osman Çiyancı Hastane Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan’ı makamında ziyaret etti. Çıyancı, Hastane Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan’a görevinde başarı dileklerinde bulunurken, Denizli’de isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever bir vatandaşın kendilerine iki adet tekerlekli sandalye bağışında bulunduğunu, Sakatlar Derneği olarak da bu sandalyeleri hastanede hastaların kullanabilmesi için Denizli Devlet Hastanesi’ne bağışladıklarını söyledi.
Hastane Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan da bağıştan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “ Türkiye Sakatlar Derneği Denizli Şubesi’nin hastanemize bağışladığı iki adet tekerlekli sandalye diğer sivil toplum kuruluşlarına örnek olması gereken bir davranıştır. Zor şartlarda kendilerini düşünmeden hastanemize bağış yapan Sakatlar Derneği Denizli Şube Başkanı Osman Çiyancı’yı kutluyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan Türkiye Sakatlar Derneği Denizli Şube Başkanı Osman Çiyancı’ya teşekkür plaketi verdi.