Yaralananlar arasında bulunan Larina Elena adındaki bir Rus vatandaşı da, Özel Cerrahi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Yaklaşık 1 haftadır hastanede tedavisi süren kazazede, artık taburcu oldu. 
Hastanın ameliyatını başarı ile gerçekleştirerek taburcu olmasını sağlayanCerrahi Hastanesi, Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Selçuk Göçmen, hastanın ilk gelişi ve sonrasındaki durumu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “42 yaşında olan turist hastamız trafik kazası sonucunda; bel omurgalarından lomber 1 dediğimiz vertebral kırık sonucunda omuriliğe bası nedeni ile hastanemize geldi. Kendisinin çok şiddetli bel ağrısı vardı. Hastamızı, omurilik basısı olması nedeni ile ameliyata aldık ve arka taraftan stabilizasyon ve dekompresyon dediğimiz ameliyatı başarıyla gerçekleştirdik. Sonrasında problem olmadan dolaştı, mobilize oldu. Takiplerde hastamızın durumunda sıkıntı yok. İnşallah kendisini iyi bir şekilde Rusya’ya göndereceğiz.” 
Op.Dr.Göçmen bu tarz ameliyatlarda hastaların belli bir süre korse kullanmak zorunda olduklarının altını çizerek, “bu hastamız da 3 hafta süre ile, titanyum vidalar vücuda uyum sağlayana kadar korse kullanacak. Daha sonra zaten hiçbir şeye ihtiyaç duymadan kendi işini yapacak duruma gelecektir” dedi.

EN GÜZEL DAYANIŞMA ÖRNEĞİ
Öte yandan bu kaza nedeni ile, yine güzel bir dayanışma örneği daha sergilendi. Denizli’de yaşayan DariaBabkova adlı bir bayan ve bazı Rus vatandaşları da, hastanın Cerrahi Hastanesi’nde yattığını duyarak, kendisini hiç tanımadıkları halde yanında olmak istediklerini belirterek hastanın yanından ayrılmadılar. Babıkova; “Bizler kazayı duyunca, Denizli’de yaşan Rus vatandaşları olarak onu yalnız bırakmak istemedik. Tedavi süresinde yanında olduk ”dedi.

“HASTANEYE VE DOKTORUMA TEŞEKKÜR EDERİM”

Ameliyatı başarıyla geçen ve taburcu olacak Larina Elena da, Cerrahi Hastanesi’ne, özellikle de doktoru Op.Dr.Selçuk Göçmen’e, Servis Hemşiresi Esra İnce’ye ve diğer ekibeçok teşekkür ederek, gösterilen bakım ve ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Son olarak da, hastanenin Basın ve Halkla İlişkiler Uzmanı Şule Akan ve  Sorumlu Hemşire Esra İnce ile birlikte, güzel bir hatıra fotoğrafı çektirerek, veda ettiler.