Denizli Kamu Hastaneleri Birliği tarafından EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde Denizli Kamu Hastaneleri Birliği 2. Başarı Ve Teşvik Ödülleri töreni yapıldı. 
Törene, Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Vali Yardımcısı Ali Sözen, Merkezefendi İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar, Birliğe bağlı Hastanelerin idarecileri, başarı ve teşvik ödülleri yarışmasında görev alan personel katıldı. 

TAVAS İPİ GÖĞÜSLEDİ
Projeler içinde büyük ödülü ise Tavas Devlet Hastanesi’nden “İğne Attı Canımızı Yaktı” ekibi kazandı. Ekip ilçede geliştirdiği projede başta enjektör ve iğnesi olmak üzere tüm tıbbi atıkların toplanarak, hastaneye ulaştırılması ve bertaraf edilmesini içeren projesi bölgede önemli bir değişim sağlandı. İnovasyon ödülü ise, Denizli Devlet Hastanesi’ne verildi. Projeyi hazırlayan ekip EKG’de kablo toplama mekanizması oluşturarak 8 dakikalık EKG çekim süresini 3 dakikaya düşürdü. Proje üreten Denizli Devlet, Acıpayam, Tavas, Kale, Çivril Servergazi, Sarayköy, Buldan hastanelerine de ödül verildi. 

ÖNEMLİ PROJELER ÜRETTİK
Törende konuşan Genel Sekreter Osman Acar, bu yıl ikincisi düzenlenen Başarı ve Teşvik Ödüllerinin, Denizli Kamu Hastaneler Birliği’ne bağlı hastanelerin ürettiği  projelere verildiğini belirtti. Ödül alan bu projelerin aynı zamanda Sağlık Bakanlığı’nın düzenlediği ödüllere aday olmasını hedeflediklerini dile getiren Acar şöyle konuştu: “Denizli Kamu Hastaneleri Birliği olarak bu yıl 2.sini gerçekleştirdiğimiz Başarı ve Teşvik Ödülleri yarışmasını düzenlemekte ki amacımız; Birliğimizde örnek, başarılı, yenilikçi çalışmaları desteklemek, çalışanların katılımı ve motivasyonunu sağlamak ve böylelikle sağlık hizmetlerinde kaliteyi, verimliliği artırmak, hasta ve çalışan memnuniyetini üst düzeye taşımak, ilimizde uygulanabilen projelere ve yeniliklere öncülük etmektir. Yürütülen projeler şimdi burada Sağlık tesislerimizi temsil ettiği gibi, Türkiye genelinde Birliğimizi temsil etmektedir. Öncelikle Proje üreterek katılan ekiplere, tüm sağlık tesisi yönetim ekiplerine, projelerin değerlendirilmesinde görev alan tüm değerlendirici ekibine ve projelerin yürütülmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” ded