Turizmin içerisinde bulunduğu olumsuz durumun , bizleri yönlendirdiği olumlu bir düşünce olarak , yeni bir konsept üretmeyi düşündük. Ve bu bağlamda Villa Lycus Termal tesisimizi –Pamukkale Termal Huzur Köşkü olarak ; yeni bir konsept ile hizmetinize sunuyoruz.
Bu konseptin ortaya çıkışı ; yaşlı nüfusun çoğalması , evlerinde tek başına yaşayan insanların fazlalığı , kendi ihtiyaçlarını evde tek başına yapamamaları , sosyal yaşamın dışında kalmaları günümüzün gerçeğidir. Bu durum anne-babalara ve onlara bakmakla yükümlü hisseden çocuklara sıkıntı doğurmaktadır.
Bizlerde bu sıkıntıları ortadan kaldırabileceğimiz , “Pamukkale Termal Huzur Köşkünü “ hizmete sunuyoruz. Açacağımız tesiste ileri yaştaki değerli büyüklerimizin uzun süreli olarak , bir ev rahatlığında ve güven içinde kalabileceği , kendisinin yerine getiremediği günlük ihtiyaçlarını karşılayabildiğimiz ; örnek olarak tüm yeme –içme , yeri geldiğinde temizlik , yeri geldiğinde çamaşır –ütü gibi ihtiyaçlarına cevap verebildiğimiz bir yaşam alanı oluşturuyoruz.
Tesis ; yakınlarının , misafirlerimizi 24 saat canlı olarak izleyebileceği , kamera sistemi ile donatılmıştır. “Pamukkale Termal Huzur Köşkünün” odalarında bir otelde olan tüm konforlar TV-buzdolabı, saç kurutma , klima , acil çağrı butonu bulunacaktır.
Tesiste kalacak kişilerin , ileri yaşta olduğu düşünülerek 24 saat boyunca hemşire bulundurulacak , acil durumlarda da doktor hizmeti sunulacaktır.



Pamukkale Termal Huzur Köşkünün , Karahayıtta bulunmasından dolayı termal ve şifalı suları mevcuttur. Tesiste kalacak kişilerin , doktorların uygun gördüğü periyodda ve sağlık personeli kontrolünde termal ve şifalı sulardan yararlanmaları sağlanacaktır. Bu onların daha sağlıklı ve aktif olmalarını destekleyecektir.
Ayrıca ; İşletmenin Karahayıtın girişinde olması sebebiyle , gün boyunca tesise bağımlı kalmak durumunda kalmayacaklar. Köyün içerisindeki tüm sosyal alan ve ilişkilerle aktif yaşamın içinde olacaklardır.
Tesisimizde ; sauna , Türk hamamı ,termal havuz , (bayanlara özel termal havuz), mescit ve oyun salonunun yanı sıra dinlenebilecekleri geniş teraslar ve bahçe düzenlemesi bulunmaktadır.
Son olarak acil durumlarda ambulans ve hastane hizmeti için özel bir kurum ile anlaşma yapılmıştır.