Bugün Marla Restaurant da düzenlenen basın toplantısına; Cerrahi Hastanesi İşletme Müdürü Hakan Şentürk, İş ve Proje Geliştirme Müdürü Işıner Satoğlu, Basın ve Halkla İlişkiler Uzmanı Şule Akan, Kurumsal Pazarlama Yönetici Hafize Uşak, Saha Operasyon Uzmanı, Dijital Pazarlama ve Tasarım Uzmanı Oğuzhan Kaytaz ve Denizli'de görev yapan Gazeteciler katıldı.



Denizli'deki Gazetecilerin davete iştirak ettikleri için teşekkürlerini sunarak başlayan Basın ve Halkla İlişkiler Uzmanı Şule Akan, Geçmişinin basından geldiğini söyledi. Afyon'da ve İstanbul'da ulusal ve yerel bazda kurum ve kuruluşlarda çalıştığından bahsetti. Basının zor görev üstlendiğinden bahseden Akan, bu yüzden basınla bir araya gelmek istediklerini söyledi.

Cerrahi Hastanesi İşletme Müdürü Hakan Şentürk, “Hastanemiz ile Denizli Basın’ı arasında uzun zamandır yaşana kopukluğu ortadan kaldırmak ve karşılıklı çalışma ortamı oluşturmak için verdiğimiz davetimize icabet ettiğiniz için bütün basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Basının hastanemiz çalışmalarında ve yaşanan olumlu olumsuz haber içeriği olan olaylarda, doğru bilgi almasından dolayı yeniden kadrolaşmaya gidiyoruz” dedi.
Cerrahi hastanesinin kadro olarak çok güçlü olduğunu söyleyen Şentürk, "Teknoloji ekipmanları olarak Denizli'de önde gelen hastanelerdeniz. Hizmet yönünden iyi işler yapacağımıza eminiz. Yurt dışından termal tedavisi konusunda, hasta getirmek için alt yapıyı çalışmaları yapıyoruz. Sağlık hizmeti verebilmek için daha çok çalışıyoruz" dedi.