Merkezefendi Belediyesi "Sağlıklı Nesiller İçin Merkezefendi Obezitenin Farkında" projesi kapsamında proje ortakları ile projede emeği geçen personel, yemekte bir araya geldi. 
Anemon Otel’de gerçekleştirilen yemeğe Merkezefendi İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale İlçe Kaymakamı Veysel Beyru, Merkezefendi Belediyesi Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı, Denizli Halk Sağlığı Müdürü Veli Kılınçarslan, Merkezefendi Belediyesi Başkan Yardımcıları Hasan Kılıç, Yusuf Görgüç, Fatih Işık, MERTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Mazıoğlu, proje ortakları ve belediye personeli katıldı. 
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yaptığı konuşmada GEKA’ya teşekkür ederek, "Teknik projeleri desteklemek çok kolay mimari ve statik alt yapısı olduğu için bunları projelendirmek çok kolay. Ancak sosyal projelerde bu tür matematiksel hesaplar olmuyor. Proje haline getirmek bu nedenle kolay olmuyor. Modern çağın belediyeciliğinde sosyal projeler çok önemli yer kaplıyor. Bu nedenle Merkezefendi Belediyesi olarak obezitenin farkında olmamız gerektiğini düşündük. Projeyi de 7 bin kişinin üzerinde katılımla taçlandırmış olduk. İlk kez bu yürüyüşü gerçekleştirdik. Geleneksel hale getireceğiz.Projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü ise, bu tür projelerde her zaman Merkezefendi Belediyesi’nin yanında olduklarını belirterek, "Denizli’nin en büyük şansı, bu tür projelerde birlik beraberlik içinde kenetlenebiliyor. Bundan sonraki süreçte de kenetlenerek bu tür başarılı projelere imza atacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından projeye destek olanlara teşekkür belgeleri protokol üyelerince verildi. Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı ve Denizli Halk Sağlığı Müdürü Veli Kılınçarslan’a belgelerini takdim etti. 
Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ise, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın ve Mediklinik Hastanesi Sahiplerinden Prof. Dr. Bülent Topuz’a belgelerini verdi.