Mutlu Kelişti / haberdenizli.com

Dünyanın dengesini bozan Korona Virüsü 2 haftadır Türkiye'yi de etkilemeye başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından her gün artan vaka ve ölüm sayısı vatandaşın daha çok tedbir almasını sağladı. 

Tüm ülkede olduğu gibi sağlık çalışanlarının #evdekal kampanyasına Denizli de destek oldu. Akşam saatlerinde sağlık çalışanlarının alkışlandığı Denizli'de bir minibüs hattı sahibi, şoförle anlaştığı parayı Nisan ayı sonuna kadar almayacağını açıkladı. Haberdenizli.com'la iletişime geçen Yenişehir-Akkonak minibüs hattı sahibi Gökhan Yenikuyu, "Korona virüsünden en çok etkilenen sektörlerden biri taşımacılık sektörüdür. Biz de bu işin zorluğunu bildiğimiz için zaten azalan kazancımızı bizimle çalışan şoför arkadaşımıza bırakmaya karar verdik. Derdim reklam yapmak değil, bütün mal sahiplerine örnek olsun istiyorum." dedi.

Yenikuyu, sosyal medya hesabından, "Bu #koronovirüs illeti yüzünden bu ay şoförümden kira almıyorum. İnşallah herkes elini taşın altına koyar. Her beraber bu durumu aşarız." ifadesini paylaştı.

Minibüs hattı sahibi Yenikuyu'nun yaptığı hareket Korona Virüsüyle mücadele açısından bir örnek teşkil ediyor.