Muğla'nın Fethiye ilçesinde meydana gelen maddi hasarlı trafik kazası sonrasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, 07 CAS 58 plakalı otomobili ile Ölüdeniz istikametinden Fethiye'ye doğru seyreden Mehmet Yener Yılmaz (32), aracın kontrolünü kaybedince Taşyaka Mahallesi'nde Selim Topçu'ya ait evin bahçe duvarına çarptı. Dün gece saat 03.00 sularında meydana gelen ve tek taraflı maddi hasarlı olarak gerçekleşen kaza sonrası araç sürücüsü Yener Yılmaz, yara almadan araçtan çıkmayı başardı. Bu sırada Selim Topçu'nun çocukları Mustafa Topçu (35) ve Ömer Topçu (38) olay yerine geldi. İki kardeş bahçe duvarına çarpan araç sürücüsü Mehmet Yener Yılmaz ile tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce aracının arka bagajında bulunan bıçağı alan Mehmet Yener Yılmaz, Topçu kardeşlere saldırdı. Yaşanan arbede sırasında Mustafa Topçu kalbinden ve bacağından, ağabeyi Ömer Topçu ise boynundan ve bacağından bıçak darbesi alarak ağır şekilde yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ambulansları ile özel bir hastaneye kaldırılırken, iki çocuk babası Mustafa Topçu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağabeyi Ömer Topçu'nun ise yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.
Karıştığı maddi hasarlı kaza sonrasında 1 kişinin ölümüne 1 kişinin de yaralanmasına neden olan Mehmet Yener Yılmaz ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Karakoldaki sorgusu tamamlanan Yılmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.