Muğla’nın Fethiye ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybeden yaşlı kadının kanser tedavisi gördüğü ve 5 yıllık tedavi sürecinin ardından kanseri yendiği öğrenildi.
06 BJ 4565 plakalı otomobili ile Antalya istikametinden Fethiye yönüne seyreden Önder Hüseyin Turul(44), Karabel mevkiinde otomobilin kontrolünü kaybetti. Savrularak yoldan çıkan otomobil şerit değiştirerek karşı yönden gelen Mustafa Taşkın(70) idaresindeki 48 F 8170 plakalı otomobile çarptı. Çarpışma sonrasında Taşkın'ın kullandığı otomobilde bulunan Rukiye Taşkın(73) hayatını kaybetti, sürücü Mustafa Taşkın, yaralı olarak kurtuldu.
Şerit ihlali yaparak kazaya sebebiyet veren araçta bulunan ve kazadan yaralı olarak kurtulan Önder Hüseyin Turul, Özgür Gezici(23), Metin Yılmaz(27) ve Yasin Curacıoğlu(26) ambulanslarla Fethiye'deki hastanelere kaldırıldı.
Kaza sonrasında Rukiye Taşkın'ın oğlu, Süleyman Taşkın olay yerine geldi. Annesinin ölüm haberi ile yıkılan Taşkın, annesinin naaşı olay yerinden kaldırılana kadar aracın başından ayrılmadı. Kazada hayatını kaybeden 7 çocuk annesi Rukiye Taşkın’ın 5 yıl önce yakalandığı kanser hastalığı ile mücadele ettiği ve kanseri yendiği kaydedildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.