HABERDENİZLİ.COM

Servergazi Devlet Hastanesi’nde düzenlenen cihaz bağış törenine Denizli İl Sağlık Müdürü Uz .Dr. Berna Öztürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Servergazi Devlet Hastanesi Yönetimi ile Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan katıldı. 

Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan’a hastaneye yapmış olduğu bağıştan dolayı plaket veren Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk; “ Tan Tekstil geçtiğimiz yıllarda Denizli Devlet Hastanesi’ne 10 adet kuvöz bağışı yapmıştı. Yine tam donanımlı ambulans alarak İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağışta bulunmuştu. Şimdi de Servergazi Devlet Hastanesi’ne 4 adet ventilatör bağışında bulunarak sağlığa olan katkılarını sürdürdü. Tabi sağlığa yapılan bağışlar bazen hiç ummadığımız bir yerde önemli bir şeye vesile olup, hayat kurtarabiliyor. Tan ailesinin de yaptığı bu bağışlarla çok hayat kurtaracağına inanıyorum. Kendilerine sağlık hizmetlerine verdikleri destekleri için teşekkürlerimizi sunuyorum Bağışlarını Allah kabul etsin” dedi. 

Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan  sağlığa yapılacak her türlü yardıma her zaman hazır olduklarını belirtirken" Sağlık hizmetlerinin önemi ve gerekliliği tartışılamaz bir durum, her an bizler de bu yataklarda olabilir, bu cihazlara ihtiyaç duyabiliriz. Ben bugün ailem ve şirketimiz adına buradayım, sağlığa yapılacak katkılar her zaman bizim önceliklerimizin arasında olmuştur.  Bu tarz ihtiyaçları karşılamaya elimizden geldiğince hazırız." dedi.