Şimdi bahsedeceğimiz ürün horlama ile mücadele eden kişiler için faydalı olabilen bir üründür. Nefes almanızı olumlu yönde etkileyen sprey, horlamaların azalmasında yardımcı olacaktır.

Bununla birlikte bu snorezz sprey her horlayan kadın ve erkek için kullanımı uygun bir üründür. Uyurken düzenli olarak horluyorsanız, etrafınızdakilere sesiniz gidiyorsa ve bu yüzden kendinizi rahatsız hissediyorsanız, spreyden faydalanabilirsiniz.

Uyku Apnesi Sorunu

Gece horlarken bazı kişilerde uyku apnesi oluşabilmektedir. Uykuda solunumun 10 saniye kadar durması şeklinde tanımlanabilecek bu durum, önemli bir pürüzdür.

Horlama İlişkileri Nasıl Etkiler?

Gece uyurken birlikte yattığınız kişiyi olumsuz etkileyebilirsiniz. Bu durum daha da ileri boyuta varabilmektedir. Örneğin bir taraf, geceleri horladığı için diğer taraf cinsel açıdan daha az çekici görebilir. Bu durum ilişki seviyesiyle de alakalıdır, ancak partnerlerin birbirlerinin uykusunu olumsuz etkilemesi negatif etki yapmaktadır. Ayrıca kişinin kendisinden rahatsız olmasına da neden olabilir. Ayrıca kişi kalabalık bir yerde uyuyorsa, sosyal sorunlarla da karşılaşabilir.

Düzenli olarak bir iş yapan, ders çalışan ya da uğraşı olan kişiler, horladıkları zaman uykularından olabilmekte ve kötü etkilenebilmektedir. Örneğin ertesi gün sınavı olacak kişiler gece uykularında ses ve rahat nefes alamamak nedeniyle uyandıkları için verimli olamayacaktır. İş ya da günlük yapılan başka işlerde de benzer biçimde odaklanma sorununa bağlı pürüzler olabilir. Hatta riskli işlerde çalışanlar için daha büyük sorunlara bile neden olacaktır. Gece kesintisiz uykuya yardım eden sprey, odaklanmaya olumlu etki yapacaktır. Ürünü almadan snorezz kullanıcı yorumlarını araştırmanızı öneririz.

Snorezz sprey kullanımına başlarken tek ürünün olduğu 1+1 paketi seçebilirsiniz. Temelde diğer çoklu paketler daha fazla avantaj sunar. Çünkü alığınız kadar size hediye edilmektedir. Ayrıca kampanyalı fiyat olması ve kargo ödemesi olmaması gibi avantajları vardır. Uzun vadede kullanacak kişiler bu ürünlere yönelebilir. İlk kez deneyecekler için 59 liralık paket idealdir. Artı 10 lira da kargo ödemesi yapılmaktadır.

  Sprey kullanımı güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilir. Yatmadan 5 dakika öncesinde 2 sağ ve 2 sol buruna püskürtülüp kullanılmalıdır. Ürün, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olmakla beraber kimyasal madde içermemesi ile de güvenilirdir. Uygulama miktarını aşmamak ve diğer hassasiyetlere önem vermek gerekir. Ayrıca üründeki organik olarak bulunan maddelere alerjiniz varsa uygulamamanız gerekir. %100 organik içeriğe sahip olan spreyde, lavanta çiçeği, aloe vera, defne yaprağı ve okaliptüs bulunmaktadır. Alerji sorunu olanların kontrollü biçimde almaları önerilir.