Online psikolog desteğimiz ile evlilik öncesinde duyduğunuz kaygıların kaynağını keşfederek, doğru kararların sizin için ne olduğunun farkına varabilmenizi sağlıyoruz. İlk olarak şunu bilmesiniz ki evlilik bir amaç değildir, tamamen iç istek ile gerçekleştirilen yeni bir başlangıçtır. Ancak evlilik öncesinden yüksek bir kaygı ve kararsızlık halindeyseniz, bunu kaynağının ne olduğunu öğrenmek sizin için doğru olacaktır. Psikologjik destek hizmetlerimiz online terapi veya klinik içi seanslarımız ile evlilik öncesi kaygılarınıza eğiliyoruz. Evlilik öncesi psikoterapi desteğimizle, farkındalığınızı artırıyoruz.

Temelinde kaygı, ilişkinin evlilik ardından çok farklı monoton bir yöne gidebileceğini düşünmek ile başlayabiliyor. İlk olarak minik bir kıvılcım olarak akla düşen bu fikir, günlük yaşamı aksatacak seviyeye kadar ulaşabiliyor. Bu gibi bir durumda sorunu anlamak ve ruhsal sağlığınızı korumak için evlilik öncesi terapi desteğimizden yararlanabilirsiniz.

Online Psikolojik Danışmanlıkla Erken Müdahale Şansı

Özellikle hayat şartlarından zorlukların yüksek olduğu dönemlerde, psikolojik problemler ile karşılaşabilirsiniz. Fakat çevreden gelebilecek farklı tepkileri düşünerek psikologa gitmeyi erteleme eğilimi içine girebilirsiniz. Bilmelisiniz ki bu doğru bir davranış değildir. Psikolojik destek sadece ileri düzey psikolojik hastalıklar için değil, sağlıklı yapıyı korumak ve ileride her hangi bir sorunun büyümesini önlemek için alınır.

Diğer yandan hayatınız karşısında önünüze çıkan ruhsal sağlığınızı negatif etkilemeye çalışan faktörlere karşı güç kazanmak, kontrolü bilmek için de psikolog desteğimizden yararlanabilmeniz mümkündür. Halk arasında çokça dile getirilen içi atmak ifadesi, bu konu ile biraz bağlantılı. Bazen travmalarda kişi sevindiğini veya üzüldüğünü unutma noktalarına gelebilir. Bu gibi durumların oluşmaması için erken dönemde travmaları, eş, çocuk kayıpları ardından gelen kaygı ve kötü hisleri atlatmak için seanslarımıza katılım sağlayabilirsiniz.

Biriken Duygular Ve Depresyona Karşı Terapist Desteğini Deneyimleyin

Zaman içerisinde söylemeyi tercih etmediğiniz, iş ve aile yaşantınızda bastırdığınız sizi rahatsız eden duygular, farklı tepkiler ile açığa çıkabilirler. Bastırılan hisler, kaygı, yorgunluk, uykusuzluk, bıkkınlık ve daha pek çok şekilde dışarı çıkabilirler. Tam bu noktada bireysel terapi desteğimizi size sunarak, kaygılarınızın ve depresyonunuzun kaynak sebeplerine eğiliyoruz. Size daha sağlıklı bir ruh hali, özgüven ve yaşama sevincini kazandırmaya yönelik psikoterapi tekniklerini izliyoruz.

Duygu Durum Bozukluğuna Yönelik Terapi Desteğine Ulaşma Şansı

İzmir psikolog aramalarında ön plana çıkan Nora Psikoloji bireysel veya yüz yüze sağlanan psikolojik danışmanlık hizmetleriyle, duygu durum bozukluklarına yönelik çalışmalarımızı da gerçekleştiriyoruz. Duygu durumunuz aşırı şekilde, sık değişimlere uğruyor ve bu artık yaşam standartlarınız etkiliyorsa, terapi seanslarımız ile sağlıklı ruhsal yapınızı geri getirmek için çalışıyoruz. Uygun terapi teknikleri ile aşırı çoşkunluk, aşı üzgünlük hallerini kontrol edebilmenizi sağlamak için müdahaleleri gerçekleştiriyoruz. Diğer bir ifade ile bipolar yani uçu bozukluğu yaşamanız halinde bunu teşhis ederek ilgili tekniklere yöneliyoruz. Kendiniz rahat ve net, açık bir iletişim içinde hissedeceğiniz seanslarımız tamamen etiğe bağlı olarak gizli ve size özeldir.