Henüz 7 aylık evli olan Fatma ve İbrahim Doğan çifti hayatlarının en güzel günlerini hastanede geçiriyorlar. İbrahim Doğan rahat nefes alamadığı için burnundan ameliyat olmaya karar verdi. Çivril Devlet Hastanesi'nde ameliyata başlandı. Ailesi, burnundaki kıkırdağı aldırmak için ameliyata giren eşini kapı önünde beklerden bir anda hastanenin hareketlendiğini, içeride bir şeylerin ters gittiğini fark etti. 13 Ocak 2016 tarihinde ameliyat olan İbrahim ve eşi Fatma Doğan için kabus gibi bir süreç başladı. Acil olarak Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastasi'ne getirilen İbrahim, anestezi yoğun bakımda tedavi görüyor. 


Eşinin ve ailesinin haftada iki gün 5 - 10 dakika görebildiği İbrahim'in gülücük atması, gelenleri tanıması ise yakınlarının tek tesellisi, konuyla ilgili haberdenizli.com'a konuşan eşi Fatma Doğan, "Eşimin burnundaki kıkırdaktan rahatsızlığı vardı. Nefes almakta zorluk çekiyordu. Çivril Devlet Hastanesi'nde bu rahatsızlığından kurtulmak için ameliyata girdi. Doktor saat 10.00'da ameliyata girdi, 1 saat geçtikten sonra içeriden hemşirenin birisi tansiyon aleti almaya, başka birisi elektro şok cihazı almaya çıktı." dedi. 
Bu yaşananlar karşısında tedirgin olduklarını belirten Fatma Doğan, süreci sorduklarında net cevap alamadıklarını belirtti.

Doğan, "Bize 'bir şey olmadı bir şey yok başka bir hastanın kalbi durmuş' dediler. Sonra doktor geldi. Beni çağırdı 'hastada bir komplikasyon gelişti' dedi. 'Hastanın kalbi durdu ama biz hemen müdahale ettik' dedi. Ne kadar kalbi durdu, ne oldu bilmiyoruz o sürede biz hastamızı beklerken anestezi doktoru dışarıya çıktı. Biz ne olduğunu anlamadan apar topar Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne geldik." dedi. 




Eşinin 13 Ocak 2016 tarihinden bu yana Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gördüğünü belirten Fatma Doğan, normalde çok basit olduğu bilinen burun ameliyatı için Çivril'deki doktoru çok övdüklerini, ameliyatı onun yapmasını istediklerini söyledi. Doğan, "Eşim tepkiler vermeye başladı, gülümsüyor, elimizi sıkıyor, öpücük atıyor, en azından bizi tanıyor. Miğdesinden tüple besleniyor. Yani biz nereden nereye geldik çok basit bir ameliyattan. 7 ay önce evlendik 2 buçuk aydır buradayız. 'Sesimizi duysunlar' eşim 26 yaşında. Doktorların söylediği beyin felci. Narkozdan olduğu söyleniyor. Hep beyine pıhtı atmasından bahsettiler. Demiyorlar ki kalp durunca beyin oksijensiz kaldı beyin hasarı var." dedi.
Çivril Devlet Hastanesi'ndeki Anestezi ve kulak burun boğaz doktorunun her gün kendileriyle birlikte Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne gelip hastayı takip ettiklerini belirten Doğan, "Artık gelmeyin, hastaneye de gelmeyin, aramayın da bizi dedik." ifadesini kullandı.
Eşinin bir an önce sağlığına kavuşmasını istediklerini belirten Fatma Doğan, yetkililerden konuya duyarlı olmalarını istedi.