Denizli Ticaret Odası’ndan üyelerine sağlık tedavi giderlerinde indirim
Denizli Ticaret Odası’ndan üyeleri için beş hastane ile anlaşma  
Denizli Ticaret Odası ile beş özel hastane arasında sağlık tedavi giderlerinde indirim sağlanması esasına dayalı protokol imzalandı. 
Denizli Ticaret Odası, üyeleri için yeni bir hizmeti daha hayata geçirdi. Özel Tekden Hastanesi, Özel Er-Pa Hastanesi, Özel Ege Hastanesi, Özel Dencer Cerrahi Hastanesi ve Özel Şifa Hastanesi ile yapılan görüşmeler neticesinde 6 Ağustos 2012 tarihinden itibaren bir yıllık süreyle anlaşma imzalandı. Buna göre, Denizli Ticaret Odası’na kayıtlı gerçek kişi firma sahipleri ve tüzel kişi firmaların yetkilendirilmiş temsilcileri ile onların bakmakla yükümlü olduğu aile fertlerinin özel sağlık kurumlarından sağlık hizmeti talepleri sırasında ödeyecekleri katkı payları üzerinden yüzde 10 oranında indirim uygulanacak. Üyelerin, hizmetten faydalanabilmeleri için Oda kartlarını mutlaka almaları ve Oda üyeliğini belirten bir yazıyla hastanelere başvurmaları gerekiyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, beş özel sağlık hizmeti veren kurumlarla üyelerinin menfaatleri doğrultusunda karşılıklı mutabakatlar neticesinde anlaşma imzaladıklarını ifade ederek, kurumlar için hayırlı olmasını diledi. Başkan Özer, Denizli Ticaret Odası’na kayıtlı 14 bin 500 üyeye ve onların ailelerine sunulacak sağlık hizmetleri konusunda işbirliği sağladıkları için mutluluk duyduklarını söyleyerek, "Denizli Ticaret Odası olarak bir yeni hizmeti daha üyelerimize sunduğumuz için mutluluk duyuyoruz. Denizli’de hizmet veren özel hastanelerimizle üyelerimizin yanı sıra Ticaret Odası çalışanlarına yönelik anlaşmalar yaptık. Hastanelerimiz, kaliteli sağlık hizmetlerini tüm branşlarda, çağdaş teknolojik altyapıları ve alanlarında uzman hekim kadrolarıyla sunacaklardır. Sağlık ihtiyacı gibi önemli bir konuda çözüm ortağımız olan Özel Tekden Hastanesi, Özel Er-Pa Hastanesi, Özel Ege Hastanesi, Özel Dencer Cerrahi Hastanesi ve Özel Şifa Hastanesi yöneticilerine; gerek üyelerimize, gerekse de çalışanlarımıza yoğun ilgi göstermeleri dolayısıyla teşekkür ediyorum.” dedi.
Denizli Ticaret Odası’nın üyeleri için verdiği hizmete katkı sağladıkları için memnuniyet duyduklarını dile getiren hastane yetkilileri ise şunları söyledi. “Denizli Ticaret Odası’na kayıtlı sosyal güvenlik kapsamında bulunan üyeler ile onların bakmakla yükümlü oldukları aile fertlerinin sağlık-tedavi hizmet talepleri sırasında, yasal katkı bedeli üzerinden yüzde 10 indirimli uygulanacaktır. Kaliteli sağlık hizmetini Denizli Ticaret Odası’nın çalışanlarına ve üyelerine vermekten büyük mutluluk duyacağız.”