Denizli'de aracıyla seyir halindeyken direksiyon başında göğsünde sancı hisseden sürücü, yolunu değiştirip hemen hastaneye gitti. Kalp krizi geçirdiği tespit edilen 76 yaşındaki adama aynı gün anjiyo yapıldı.

Denizli’de yaşayan 76 yaşındaki 3 çocuk babası tekstilci Ahmet Topkara, doğum gününde aracıyla yolculuk yaptığı esnada göğsünde hissettiği şiddetli ağrı nedeniyle özel bir hastaneye başvurdu. Yapılan muayeneden sonra kalp krizi geçirdiği tespit edilen Ahmet Topkara, zaman kaybetmeden anjiyo işlemine alındı. Anjiyodan sonra damarlarının tıkanık olduğu tespit edilen Topkara, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanları tarafından by pass ameliyatına alındı. Yapılan müdahalelerden sonra Topkara sağlığına yeniden kavuştu.

“Doğum günümde, ikinci kez doğdum”

Kriz geçirdiği gün aynı zamanda doğum günü olan Ahmet Topkara, operasyonun ardından kendine gelir gelmez ailesini de karşısında görünce mutluluktan gözyaşlarını tutamadı. Yapılan müdahale sonrası sağlığına kavuşan Topkara, “Araç kullanıyordum. Bir anda göğsümde ağrı hissettim. doğruca hastanenin yolunu tuttum. Kalp krizi geçirdiğim tespit edildi ve aynı gün içinde anjiyom yapıldı. Doğum günümde ikinci kez doğmuş gibiyim" dedi.