Bugün saat 11.30 sıralarında olan olayda saldırganın doktoru yumrukladığı öğrenildi. Zanlı yakalanırken, doktorun 3 gün rapor aldığı öğrenildi. İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, olaya tepki göstererek saldırıyı kınadı.

Denizli Devlet Hastanesinde görev yapan Üroloji Uzmanı Dr. Hüseyin Alim, poliklinik görevini yaptığı sırada saldırıya uğradı. Saat 11.30'da meydana gelen olayda Alim'in yüzüne yumruk darbesi aldı. Doktora saldıran zanlıyı, diğer hastalar ve güvenlik görevlileri durdurdu. Alim, hemen tedavi altına alınırken, saldırgan ise gözaltına alındı.

ÖZTÜRK SALDIRIYI KINADI

Yüzüne yumruk darbesi alan doktorun 3 gün rapor aldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, yaptığı yazılı açıklama ile saldırıyı kınadı. Öztürk açıklamasında, "İlimizde Denizli Devlet Hastanesi’nde görev yapan Üroloji Uzmanı Dr. Hüseyin Alim’e yönelik yapılan  menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, değerli hekimimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Amacı insanlığa hizmet olan, vatandaşlarımıza hizmet sunma gayretiyle gece gündüz demeden görev yapan sağlık çalışanlarımıza yapılan bu alçak saldırıların kabul edilebilir hiçbir açıklaması yoktur. Sağlık çalışanlarımızın bu gibi olaylara maruz kalması onur kırıcı, gönül kırıcı, üzüntü veren bir durumdur. Sağlık çalışanımızın yanında olduğumuzun ve bu çirkin saldırının da sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz" dedi.