1992 yılından itibaren hizmet veren ERPA Özel Sağlık Hastanesi,  Sırakapılar mahallesindeki eski binasından ayrıldı. 2014 Ekim ayı itibariyle 30.000 m2’lik modern binası ile Denizli halkına Denizli Sağlık Hastanesi adı ile hizmet vermeye başladı. 50 milyon dolarlık bir maliyetle kurulan hastane sadece Denizli’nin değil, bölgenin ve Türkiye’nin en iyi sağlık kuruluşları arasında olmayı hedefliyor.
Basın mensupları ile kahvaltılı basın toplantısında buluşan Denizli Özel Sağlık Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Rıdvan Erdemir,  2014 Ekim ayı itibariyle hastanelerinin faaliyete başlamasının mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını ifade etti.  Erdemir, 20 yıllık rüyalarını gerçekleştirdiklerini ifade ederken, sözlerine şöyle devam etti;  “450 personelimiz, 45 hekim arkadaşımızla Denizli halkına en nezih hizmeti vermeye devam edeceğiz. 7 adet ameliyathane, 40 yataklı yoğun bakım, tüp bebek merkezi, dijital mamografi,manyetik rezonans, bilgisayarlı tomografi, taş kırma, radyoterapi ünitemiz gibi sağlık alanında A’dan Z’ye hizmet vermeye devam edeceğiz.”
HİPERBARİK OKSİJEN TEDAVİSİ
Denizli Özel Sağlık Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Rıdvan Erdemir,  Denizli’de ilk kez soba zehirlenmelerine karşı tedavi uygulanacak olan Hiperbarik oksijen tedavisi için özel bir kabin kurulduğunu ifade etti. Erdemir, “Vurgun tedavisi, karbonmonoksit zehirlenmesi, ani görme kaybı, işitme kaybı, iyileşmeyen yaralar, diabetik ayak, anti ödem tedavileri gerçekleştirilmektedir. Ayrıca ilimizdeki tek hiberbarik kare oksijen tedavi kabini hizmete sunulacaktır” dedi.
Hastaneyi basın mensuplarıyla dolaşan Denizli Özel Sağlık Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Rıdvan Erdemir, çalışanları ile birlikte büyük bir aile olduklarını ifade ederek, tüm Denizli halkına en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini dile getirdi.