HABERDENİZLİ.COM

Denizli Özel Egekent Hastanesi, tüm kadrosuyla 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği yemekte bir araya geldi. Bursa Kebap Evi’nde düzenlenen yemeğe Özel Egekent Hastanesi yönetimi, doktorları ve eşleri, basın mensupları katıldı. Keyifle yenen yemeğin ardından, 14 Mart Tıp Bayramının önemine ve tarihçesine ilişkin konuşmalar yapıldı.

Programın ilk konuşmasını Denizli Özel Egekent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Üstek yaptı. Üstek, “2019 Kasım ayında bünyemize kattığımız Özel Egekent Hastanesi, sizlerin ve değerli sağlık çalışanlarımızın üstün  çabasıyla kısa sürede güzel yerlere geldi” dedi. “14 Mart Tıp Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım” diyerek sözlerine devam eden Mustafa Üstek, “Üstlendiğimiz kaliteli, güvenilir, etik değerlere bağlı ve yenilikçi sağlık hizmeti misyonumuzu benimsediğiniz ve hastanemizde gösterdiğiniz başarılar için başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık personelimize teşekkür ederim” diye konuştu.

Denizli Özel Egekent Hastanesi'nden 14 Mart Tıp Bayramı Yemeği

Özel Egekent Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Beysun İstanbullu ise konuşmasında, Türkiye’de  sağlık hizmetlerinin her geçen gün hızlı bir şekilde bilimin ışığında ilerleme gösterdiğini belirterek, “Modern Tıp hizmetlerinin verilmeye başlandığı ilk günden bu yana ülkemizde sağlık alanında kalitenin ve başarının artmasında başta hekim arkadaşlarım ve tüm sağlık personelinin üstün çabası, emeği ve özverisi vardır. Bu duygular ile başta hekim meslektaşlarım olmak üzere sağlık alanında büyük özveriyle, fedakarca çalışan tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Denizli Özel Egekent Hastanesi'nden 14 Mart Tıp Bayramı Yemeği

Özel Egekent Hastanesi’nin 18 yıllık birikiminin üzerine Kasım 2019 tarihinden bu yana yenilenen yüzüyle hizmet vermekte olduğunu belirten Özel Egekent Hastanesi Danışmanı ve Klinik Kalite Yönetim Direktörü Dr. Nuri Şaşmaz ise, “Çıktığımız bu hizmet yolculuğunda öncelikli hedefimiz etik değerlere bağlı kalarak hizmet kalitemizi daha ileriye taşımak ve verimli sağlık hizmeti sunmak olmuştur” diye konuştu. Dr. Şaşmaz, “Hedefimizi kısa sürede gerçekleştirmemizi sağlayan, mesleki etik değerlerine bağlı, emeğini ve hayatını insan sağlığına adayan başta hekimlerimiz ve sağlık personelimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” dedi.

Denizli Özel Egekent Hastanesi'nden 14 Mart Tıp Bayramı Yemeği