HABERDENİZLİ.COM

Salgının çıktığı günden bu yana hiç can kaybının yaşanmadığı Sarayköy ilçesinde, korona virüsten etkilenerek kontrol amaçlı kaç kişinin karantina altında olduğu belli oldu. Kurban Bayramının etkisiyle Sarayköy ilçesinde artan vaka ve karantina sayısı ise dikkatlerden kaçmadı.

Sarayköy ilçesinde temaslı ve pozitif vakalarda dahil olmak üzere toplamda kişi sayısının 24 olduğu öğrenildi. 24 kişiden 3 kişinin ise Denizli Devlet Hastanesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Geriye kalan 21 kişi ise ikametlerinde karantina altındalar. Karantinada olan vatandaşların ihtiyaçlarını ise Vefa Sosyal destek grupları sağlamakta.

Sarayköy ilçesindeki vaka ve karantina sayıları ise mahalle mahalle şu şekilde ; Turan Mahallesinde 8 kişi, Cumhuriyet Mahallesinde 4 kişi, Atatürk Mahallesinde 3 kişi, Duacılı Mahallesinde 4 kişi, Ahmetli Mahallesinde ise 2 kişi, TOKİ konutlarında 3 kişi.

Sarayköylü yetkililer Sarayköylü vatandaşlardan belirtilen kurallara harfiyen uymalarını, dışarıya çıktıklarında ise maske ve fiziki mesafeye dikkat etmelerini istedi.