Diş hastanesi Ağız ve diş sağlığı son on yıl içinde dünyada ve ülkemizde en dinamik ve gelişme gösteren sektörlerden biri haline gelmiştir. Bu değişime, teknolojinin kullanımı, eğitim sisteminin yenilenmesi ile diş hekimleri ve sağlık kadrosunun geliştirilmesi en büyük ve faydalı etkendir. Kurumumuz, gelişen teknolojiye ve çağa uyum sağlamayı hedefleyerek, yenilen misyon ve vizyonu ile Denizli Diş Hastanesi olarak, kaliteli yönetimi, uzman hekimleri ve deneyimli kadrosu ile sizlere hizmet vermeye devam ediyor. Diş hekimliği en faydalı meslektir. Hastalarımızın her güzel gülüşü, hayatınızı daha mutlu ve daha iyi hale getirmek için her fırsat bizi daha iyi ve daha mutlu etmektedir.

Modern diş hekimliği hemen hemen çoğu şeyi yapabilir. Tedaviden önce gülüşünüzün nasıl olacağını size göstereceğiz, sizinle birlikte tüm ayarlamaları yaptıktan sonra tedaviye başlıyor olacağız.

Diş hekimlerimiz, dişlerinizi ve gülüşlerinizi size en iyi şekilde sunacaklar.

Denizli Diş Hastanesi binamızda başlattığımız diş sağlığında ayrıcalıklı hizmet anlayışımızın devamı ve daha fazla bireye bu hizmeti sunmak için yürüttüğümüz projemizin bir parçasıdır. Hastanemizde yapılan estetik diş hekimliği ile gülüş tasarımı üzerine de çalışılmaktadır. Gelişen teknolojiyle paralel olarak, kullandığımız cihazlar (tomografi, lazer beyazlatma) ve laboratuvar ekipmanlarımız ile sağlık teknolojisini yakından takip ediyoruz. Ağız ve diş bakımı; her insanın üzerinde hassasiyetle durması gereken önemli bir konudur. Gereken hassasiyet gösterilmeyip rutin günlük bakımlar ihmal edildiği taktirde ileriye yönelik ağız ve diş problemlerinin ortaya çıkması kaçınılmazdır.

Denizli Diş Hastanesi hekimlerinden ilk muayene randevusu aldığınızda gerektiğinde diş bakımınız yapıldıktan sonra ağız ve diş sağlığı hijyen motivasyonu yapılacaktır, yani yapmanız ve dikkat etmeniz gereken ağız ve diş bakımınız ile ilgili tüm bilgiler hastalarımızın kişisel ağız özellikleri ve ağız muayenesi sonucuna göre verilecektir. Örneğin köprü kullanmayan bir kişi ile kullanan bir kişi farklı diş ipi kullanmaktadır. Hastalarımıza bu muayenede hangi yapıda diş fırçası kullanılmalı, klasik mi elektronik diş fırçası mı hangi diş macunu kullanılmalı, diş ipi nasıl kullanmalıyım, gargara kullanmalı mıyım ya da hangi sıklıkla kullanmalıyım gibi birçok soruların cevapları verilecektir.

İletişim: https://www.tulayakkol.com.tr/