HABERDENİZLİ.COM

Denizli'nin önemli sağlık kuruluşlarından Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Dahiliye kadrosuna bir yeni isim daha ekledi. Dahiliye branşında Uzm. Dr. Dündar Güngör ile hastalarına hizmet veren Cerrahi, Denizli Servergazi Devlet Hastanesi’nden Uzm. Dr. Mesut Kaldır ile el sıkışarak kadrosunu genişletti.
 

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi son zamanlarda kadrosuna dahil ettiği hekimlere bir yenisini daha ekledi. Uzun yıllar Dahiliye branşında yoğun talep gören hastanenin kadrosu Uzm. Dr. Mesut Kaldır ile daha da güçlendi.

Uzm. Dr. Mesut Kaldır, karaciğer, mide ve safra kesesi gibi sindirim sistemi hastalıkları, tiroid, tansiyon, diyabet, böbrek hastalıkları, endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları gibi birçok hastalığın tedavisinde Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’nde hastalarına şifa dağıtacak.

Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Çelik : "Dahiliye kadromuz daha da güçlendi"

Uzm. Dr. Mesut Kaldır’ın hastane bünyesine katılmasıyla dahiliye branşında daha da güçlendiklerini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Çelik, " Mesut Bey’in aramıza katılmasıyla dahiliye kadromuz genişledi ve güçlendi. Kendisi çok mütevazi, hastalarına karşı ilgili ve alanında uzun yıllardır Denizlililere şifa dağıtan bir hekim.  Hastanemize kısa sürede alışarak yoğun bir tempoda göreve başladı. Kendisine, hastanemize ve hastalarımıza hayırlı olsun” dedi.