Denizli’de faaliyet gösteren Özel Tekden Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Yusuf Polat ve Hastane Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık basın toplantısı düzenledi.
Toplantıda Mayıs ayı itibari ile aralarında 27 doktor, hemşire, ebe, acil tıp teknikeri, sağlık memuru, anestezi teknisyeni, laboratuvar teknisyeni, radyoloji teknikeri, fizyoterapist, hidroterapistin bulunduğu 45 sağlık personeli, 117 idari ve diğer personeli ile Hastanenin yeni binasında faaliyete geçtiği belirtildi.
Toplantıda çalışmalar hakkında bilgi veren Başhekim Uz. Dr. Yusuf Polat, “Hizmetlerin en güzeli insana hizmettir” dedi. İnsana yapılan hizmetin öneminin bilincinde olduklarını belirten Polat, “Bu nedenle fiziki yapısı başta olmak üzere, personel seçimini, teknolojik altyapısını da bu bilinç çerçevesinde şekillendirmiştir. Hastanenin inşasında hasta memnuniyeti kadar hasta yakınlarının da rahatlığı göz önünde bulundurulmuştur. 15 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine kurulu Hastaneye gelen hastalarına otel konforunda hizmet vermektedir. 200 yatak kapasiteli odaları tek kişilik olarak tasarlanmış aynı zamanda 100’er metrekarelik 8 süit odası mevcuttur" dedi.
Son teknoloji ile donatılmış 7 ameliyathane olduğunu ifade eden Uzm. Dr. Polat, 5 yoğun bakım ünitesi ile 7 saniyede koroner anjiyografi yapabilen 64 kesit tomografi cihazı ve 1,5 tesla MR cihazının da hastaların hizmetine sunulduğunu belirtti. Uzm. Dr. Polat, Hastanenin 35 milyon dolarlık yatırımı ile Denizli ve bölgesinin en prestijli hastanesi olduğunu ifade ederek, sağlık alanında yapmış olduğu yatırımların yanı sıra eğitim alanında da ilerleyen zamanlarda Denizli’nin ekonomisine katkıda bulunacağını, ilin ekonomik ve sosyal alanlarının gelişmesinde önemli rol oynayacağını söyledi.