Ev hanımı, evli ve 2 çocuk annesi olan Kadriye Bacaklı, 2 ay önce baş ağrısı ve yüzünün sağ kısmında uyuşma şikayetiyle çeşitli merkezlere başvurdu ancak sonuç alamadı. En son özel bir hastaneye başvurdu. Kadriye Bacaklı’nın çekilen MR’ında beynin ön alt kısmında yumuşak burun içine doğru taşan ve hayati organların etrafını saran tümör dokusu tespit edildi. Tümörün çıkarılması için Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Erdinç Altıncak ve Kulak, Burun, Boğaz Uzmanı Opr. Dr. Ali Yüksel tarafından ameliyat kararı alındı. Ameliyata alınan hasta Kadriye Bacaklı’nın beyninin altındaki tümör, Dr. Altıncak ve Dr. Yüksel tarafından birlikte, kamera ve mikroskop yardımlı burundan girilerek başarıyla bir operasyonla çıkarıldı. Bir süre sonra sağlığına kavuşan ve ağrılarından kurtulan hasta Kadriye Bacaklı, ameliyatı yapan doktorları Erdinç Altıncak ve Ali Yüksel’e teşekkür etti.
Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Erdinç Altıncak, “Hastamızın yapılan kontrolünde tümörü tespit ettik ve ameliyata aldık. Ameliyatta kafayı açmaya gerek olmadan en son teknoloji imkanlarıyla hastamıza zarar vermeden tümörü burundan girerek boşalttık. Tümörü tespit etmeseydik eğer daha kötü sonuçlar ortaya çıkabilirdi” diye konuştu. 
Kulak, Burun ve Boğaz Uzmanı Opr. Dr. Ali Yüksel ise, hastaya, kamera ve mikroskop yardımlı burundan tümör ameliyatı uyguladıklarını, ameliyat sonrası hastanın sağlığına kavuştuğunu söyledi.