Merkezi Denizli’de bulunan Nizamoğlu Su Arıtma Sistemleri Firma Yetkilisi Kimya Mühendisi Hakan Nizamoğulları, AR-GE çalışması sonucunda geliştirdiği NANO ALKA WATER cihazını basına tanıttı. Nizamoğulları, “Her su aynı değildir. Musluk suyu yüksek seviyede klor ve değişik zararlı maddeler içerebilir.Şişe suları ve arıtma cihazlarından elde edilen sular ise genelde asidik ( ph seviyesi 7′nin altında ) ve oksitleyicidir.” İfadesinde bulundu.

NANO-ALKA WATER,  Alkali Su Cihazımız ; piyasadaki suyu elektroliz ederek alkali su üreten cihazlardan farklı olarak; nanoteknoloji ürünü ve doğal biyoseramik taşlarla suya yaydığı kızılötesi ışınlar, negatif iyonlar ve suya verdiği alkali minerallerle suyu alkali hale getirir ve ORP yi düşürür.
Nano alka water  nedir?
Nano alka water  sizin için; kaliteli, sağlıklı ve yaşayan su üretir. İleri teknoloji ürünü olan Nano alka water  ,musluk suyunu önce arındırır daha sonra  alkali ion suya dönüştürür. Alkali antioksidan su ,yaygın olarak Japonya, Kore ve uzun yıllar diğer Doğu ülkelerinde kullanılan ve kanser , şeker hastalığı, yüksek tansiyon , osteoporoz, böbrek sorunları, mide bağırsak sorunları ve cilt şikayetleri dahil olmak üzere birçok dejeneratif hastalıkların tedavisinde kullanılmış bir sudur.
 
Faydaları nelerdir?
Nano alka water Alkali ion su teknolojisinin bize sunduğu mükemmel bir bağışıklık sistemi koruyucusudur. Antioksidan yapıdaki alkali su vücudumuzda asit/alkali dengesini korur ve mikro yapısı ile hücrelerimizde mükemmel hidrotasyon sağlar. Genel olarak alkali ion su vücudumuzun hücre seviyesinde yenilenerek genç, sağlıklı ve diri kalmasına yardımcı olur. Alkali ion su, içerdiği yüksek değerde negatif ionlar ile hastalıklara ve erken yaşlanmaya sebep olan “serbest radikal” leri temizleyerek “anti-aging” uygulamasını ve vücudumuzda uzun yıllar biriken asidik toksinleri nötralize ederek “detox” uygulamasını gerçekleştirir.

Nano alka water  İçin 4 Temel Neden:
1.     pH’ı yüksek su vermesi: Çağımızdaki kirlenmiş çevre koşulları ve kötü beslenme alışkanlıkları vücudumuzun alkali dengesini bozar. Bu da vücudumuzun asit alkali dengesini (pH) aşağıya çekip bağışıklık sistemimizin zayıflamasına neden olarak çeşitli hastalıkların oluşmasına zemin hazırlar. Nano alka water pH’ı yüksek su vererek vücudun asit alkali dengesinin düzenlenmesine yardımcı olur.
2.     Suyun ionlarının ayrılması ve suyu moleküler yapıda küçültmesi: Çağımızda içtiğimiz suyun moleküler grup yapısı kirlilikten dolayı büyümüştür. Oysa sağlıklı suyun her bir grubunun 5-6 adet su molekülünden oluşması gerekir. Nano alka water’den içilen alkali su, ionlarına ayrılmış olduğundan ve moleküler yapısı küçüldüğünden hücrelerimize çok daha etkili nüfuz ederek hidrotasyonu sağlar.
3.     Antioksidan özellikte su sağlaması: Vücudumuzda zamanla biriken toksik maddeler nedeniyle oluşan “serbest radikaller” bir çok hastalığın temel nedenidir. Serbest radikaller ancak antioksidan maddeler ile vücuttan uzaklaştırılabilir. Nano alka water alkali su yoğun miktarda antioksidan negatif elektrik yükü taşıması nedeniyle güçlü bir antioksidan görevi görür.
4.     Suyu klordan ayırması: Zararlı organizmaları sudan arıtmak amacı ile kullanılan klor, suda kanserojen trihalometan (THM) oluşturabilir. Nano alka water’den içilen su, musluk suyundaki kloru ve diğer kirlilikleri arıtarak sağlıklı su içmemize yardımcı olur.


•  Nano Alka Water ,Alkali iyonize suyun faydaları:
* Alkali iyonize su, mükemmel bir bağışıklık sistemi koruyucusudur.
* Antioksidan yapısıyla vücuttaki asit/alkali dengesini korur.
* Mikro yapısı ile hücrelerde mükemmel nemlenme (hidratasyon) sağlar.
* Vücudun hücre seviyesinde yenilenerek genç, sağlıklı ve diri kalmasına yardımcı olur.
* İçerdiği yüksek değerde negatif iyonlar ile hastalıklara ve erken yaşlanmaya sebep olan “serbest radikal”leri temizler.
* Vücudumuzda uzun yıllar biriken asidik toksinleri nötralize ederek arınmaya yardımcı olur.
* İç filtre ve ön filtreler şehir suyunda bulunabilecek çeşitli kirlilikleri arındırır.

 

Detaylı Bilgi İçin: (0258) 262 45 46 – (0554) 238 42 88