Çocuk sahibi olamayan çiftler için ilk en iyi tedaviler arasında tüp bebek yöntemi gelmektedir. Özellikle belirtelim ki erkekte ya da kadında olan sorunlarda, öncelikli olarak tedaviler ilaç ile yapılmaktadır. Örneğin erkeğin sperm sayısının yetersiz olması durumunda, ilaç ile spermin güçlenmesi sağlanmaktadır. Ancak ilaç tedavisinde sorunlar çözülmezse yani spermler gerektiği sayıya ve güce ulaşamazsa, tüp bebek yöntemine geçilir. Kadınlarda ise rahim kanalının kapalı olması nedeni ile buraya spermlerin ulaşamıyor olmasından dolayı, döllenme olmamaktadır. Sonuç olarak her iki şekilde de tüp bebek yöntemi gerekmektedir. Bu yöntemin uygulanması her geçen gün daha fazla iyiye gidiyor olmasından dolayı, artık çiftler ilk tedavilerinde bile başarıya ulaşabiliyor ve kadınlar gebe kalabiliyor. Kısacası bu yöntem sayesinde hamile kalmanızın mümkün hale geliyor olmasından dolayı, halk arasında kısırlık tedavisi olarak da anılan tüp bebek yöntemi ile sizde hamile kalabilirsiniz.

Tüp Bebek Tedavi Süreci

Ankara tüp bebek tedavisi, Türkiye'nin en önemli kadın doğum uzmanını bünyesinde barındırıyor olması nedeni ile tercihler arasında ilk sırada yer alıyor. Op. Dr. Sevtap Hamdemir, tüp bebek için uygulamış olduğu tedaviler sayesinde, çiftlerin başarı oranlarını arttırıyor olmasından dolayı, tüp bebek yöntemi ile gebe kalmanın ve özellikle ilk seferde gebe kalmanın mümkün olacağını söyleyebiliriz. Gerekli tetkiklerin yapılması ile birlikte, artık çiftler için doğal gebelik sürecine geçilmesi ve normal doğum yapmaları tam anlamı ile bir mucize oluyor. Ayrıca Ankara tüp bebek tedavisi ile alakalı aklınıza takılan soruların tamamına da sitesi üzerinden cevap bulabileceksiniz.

Sevtap Hamdemir Tüp Bebek Uzmanı

Tüp bebek yönteminde sadece çiftlerden birinin sorunlu olması değil, iki tarafında sorunlu olması durumunda, yine de gebelik gerçekleşmektedir. Çünkü yapılan tedavi dış ortamda döllenmenin oluşması olduğu için, eğer erkekte halen yeterli sayıda sperm yoksa, en iyi şekilde ilaç tedavisi uygulanarak, zaman içerisinde spermlerin güçlenmesi ve sonrasında laboratuvar da döllenmenin yapılması sağlanmaktadır. Dış ortamda oluşan döllenme, sonrasında rahime yerleştirilerek gebeliğin normal sürece geçmesi sağlanmaktadır.

Tüp Bebek Tedavileri

Özellikle halk arasında kulaktan dolma bilgiler ile tüp bebek yönteminin farklı algılandığını da biliyoruz. Ancak Ankara tüp bebek kliniğinin cerrahları ile de görüşerek, net olarak tıbbı anlamda nasıl bir tedavi süreci olacağını öğrenebilirsiniz. Sonuçta erkek ve kadından alınan donasyonlar ile tüp bebek yapılıyor olması ve sonrasında anne rahmine yeniden yerleştirildiği için, burada sadece döllenmenin dışarıda yapıldığını bilmek gerekiyor. Bunu bilenler için bu tedavilerin çok daha keyifli ve stressiz geçeceğini de şimdiden söyleyebiliriz.

Ankara Tüp Bebek Kliniği

Tüp bebek yönteminin bir çok avantajı bulunuyor. Yani yaşı geçmiş erkeğin dahi çocuk sahibi olması mümkün olurken, kadınların rahimlerinde tutunamayan spermlerin ve bu nedenle oluşmayan gebeliğinde oluştuğunu belirtebiliriz. İleri yaşlarda ki çiftler için dahi uygun olan bu tedavinin her geçen gün çok daha fazla kişi tarafından tercih edildiğini söyleyebiliriz. Zaten medyadan görebileceğimiz gibi, Ankara’da tüp bebek alanında yetkin isimlerden olan gibi, alanında uzman cerrahları bulunduran merkezlerin, sağlamış olduğu tedaviler ile 50 yaşın üstünde ki çiftlerin bile çocukları olabiliyor. Gerekli kontrollerin yapılması sonrasında ve tabi ki klinik testleri ile birlikte çocuk sahibi olmak için, gerekli tedavi sürecinin belirlenmesinin ardından, tüp bebek tedavisi hayata geçmektedir.

Tüp Bebek Uzmanı Sevtap Hamdemir

Konu ile ilgili sizlere önermiş olduğumuz Ankara tüp bebek merkezi internet sitesini ziyaret ederek, bu konular üzerine daha detaylı olarak bilgi alabilirsiniz. Alacağınız bu bilgiler neticesinde nasıl bir tedavi süreci geçireceğinizi daha detaylı öğrenmiş olacak ve buna göre Türkiye'nin neresinde olursanız olun randevunuzu alarak, ilk adımı atmış olacaksınız. Türkiye içerisinde tüp bebek alanında kendisini en çok geliştiren şehrin Ankara olduğunu rahatlıkla iddia edebiliriz. Ankara tüp bebek konusundaki başarısını her geçen gün arttırıyor. konusunda neden bu kadar başarılı diye merak ediyorsanız Prof. Dr. Sevtap Hamdemir ile iletişime geçerek bu sorunun cevabını öğrenebilir ve tedaviyi daha fazla geciktirmeyi bırakarak randevu bile alabilirsiniz. Gebelik için geliştiren tıbbı yöntemlerin tamamı üzerine işlem yapan Ankara tüp bebek kliniği ile çocuk sahibi olmanın mümkün hale gelmiş olmasından dolayı, artık özlemini duyduğunuz çocuğa rahatlıkla kavuşmuş olacaksınız.