Farklı Bölümlerde Profesyonel Tedavi Yöntemleri

Akva Dent Diş Hastanesi ağız ve diş sağlığı alanında branşlaşmış birçok uzmanımızla diş tedavisinde farklı kategorilerde, ameliyat da dahil olmak üzere tüm hizmetlerimiz mevcuttur. Diş tedavisinde uygulanan bütün yöntemler kliniğimizde uzman hekimlerimizce başarılı bir şekilde uygulanmaktadır.

Diş kaplama, implanta, protez diş gibi sıklıkla kullanılan ve tercih edile uygulamalar en doğru yöntemlerle, en doğru sürede ve en doğru tıbbi alet ve ilaçlarla yapılmaktadır. Lokal anestezi altında diş çekimi gibi uygulamaların yapıldığı, çene cerrahi alanında yüksek uzmanlık gerektiren tıbbi tedavilerin gerçekleştirildiği kliniğimizde kaplama diş veya diğer herhangi bir diş tedavi yöntemini talep edebilir ve uygun randevu günüde siz de yaptırabilirsiniz. Akva Dent Diş Polikliniği doktorlarından Dt. Muhyettin Yılmaz; “Erken teşhis dişinizi kurtarır, ihmal edilen ağız ve diş sağlığı tüm vücutta zararlarını hissettirmektedir.” Dedi.

Günümüzde piyasa koşullarında en uygun fiyatlarla diş tedavi hizmetleri sunan kliğimizden siz de randevu alarak arzu ettiğiniz dişlere kavuşabilirsiniz.

Ağız ve Diş Sağlığınızı İhmal Etmeyin

Ağız ve dişlerimiz bizim için çok önemlidir. Çok önemli görevleri bulunan dişlerimiz ve dişlerimizle bağlantılı diğer bölüm ve uzuvların rahatsızlanması bizi son derece rahatsız edip acı verdiği gibi önemli görevlerini yerine getirmelerini de bir süre engellemektedir. Bu da beslenmek gibi hayati bir özelliği bulunan davranışımızı sekteye uğratarak genel yaşamımızı zora sokmaktadır.

Bu nedenle ağız ve diş tedavisi de oldukça hassas ve önemli bir hal almaktadır. Her türlü enfeksiyon riskine açık olan ağız ve dişlerimizin tedavisini ehil ellerde yaptırmak hem genel vücut sağlığımız için hem de dişlerimiz için çok önemli olmak zorundadır.

Hastalarımızın Hassasiyetlerine Önem Veriyoruz

Akva Dent olarak yukarıda bahsettiğimiz tüm hastalarımızın hassasiyetlerini dikkate alarak aynı zamanda, verdiğimiz hizmetin vazgeçilmez bir niteliği olacak şekilde sunduğumuz ağız ve diş sağlığı hizmetleri alanımızda verilen en ideal ve kaliteli sağlık hizmetlerindendir.

Uzman kadromuz, alanında uzman diş hekimlerinden oluşmaktadır. Eğitimli, tecrübeli ve alanında uzman diğer çalışanlarımız ile ağız ve diş tedavisinde tüm kalite ve standartlara uygun olarak piyasa koşullarında sağlık hizmeti sunmaktayız.

Kliniğimiz koşulsuz hasta memnuniyetini sağlamak ve sağlık koşullarını en iyi durumda tutmak üzere planlanmış ve hizmete açılmış binamızdadır. Hijyen koşullarına duyarlı, rutin kontrol ve temizlikleri yapılarak sürekli temiz tutulan birim ve odalarımızda hastalarımızın herhangi bir enfeksiyona maruz kalmasına kesinlikle müsaade edilmemektedir.

Diş polikliniklerimizde çalışan diş hekimi yardımcılarımızın da titiz çalışması ve dikkatli tutumları sayesinde diş tedavisinde kullanılan bütün aletler kullanıldıktan hemen sonra uygun ortam ve şartlarda temizlenmektedir. Tek kullanımlık ürünler konusunda yüksek bir hassasiyeti bulunan kliniğimizde, müşterilerimizin sağlığını riske edecek herhangi bir kötü davranışa hiçbir şartta izin verilmemektedir.