Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Üroloji Anabilim Dalı ekibi, 97 yaşındaki Ömer Özkaya isimli hastayı yaptıkları ameliyatla hayata döndürdü. 
PAÜ Hastanesi üroloji polikliniğine maluliyet raporu almak için başvuran hastanın yapılan tetkiklerinde radyolojik olarak gösterilen sol böbrek tümörü ve mesane duvar kalınlaşması tespit edilince ameliyat kararı alındı. Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Levent Tuncay ameliyat hakkında bilgi verdi. Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Tuncay, tekrarlayan üriner enfeksiyonu da olan hastanın ileri yaşı nedeniyle ayrıntılı değerlendirme yapıldığını belirterek "İnceleme yapılırken hastanın idrarda kanama şikayeti başladı. Hastaya uygun şartlar sağlandıktan sonra sol nefrektomi ve sistoskopi operasyonu gerçekleştirildi. Ameliyat sırasında ve sonrasında ileri yaştan dolayı olabilecek tüm sorunlar için yakın takip edilen hasta sorunsuz olarak taburcu edilmeye hazırlandı" dedi.
Hastanın olası tümöral oluşumu ve enfeksiyon kaynağı olan böbreğinin ileri yaşına rağmen alınmasının hastaya bundan sonraki yaşamında konforlu bir yaşam sağlayacağını belirten Prof.Dr.Levent Tuncay, şöyle konuştu: "Hastalarımızın her ne yaşta olursa olsun sağlığının korunması ve kaliteli yaşama hakkına olan hizmet anlayışımızla Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı olarak çalışmalarımız devam edecektir.”