Portekiz Avrupa’nın kuzeybatısında yer alan bir ülkedir. İber yarımadasında bulunan Portekiz Avrupa’nın en batısındaki ülke konumunda olup Türkiye ile arasında çok uzun yıllara dayanan ticari faaliyetler vardır.

Portekiz ile Türkiye arasındaki ilişkilerin artması, farklı sektörlerde yüzlerce firmanın ihracat, ithalat faaliyetlerine devam etmesi beraberinde Portekiz nakliye hizmeti veren firmalara ihtiyaç duyulmasına neden olmuştur. Eğer sektörde deneyim sahibi, uzman, güçlü altyapıya sahip firmalarla iş birliği yaparsanız elde ettiğiniz neticeler çok daha iyi olacaktır.

Bu alanda Saygınlar Nakliyat 2000’li yılların başından bu yana aktif görev yapmakta, Portekiz’e mal göndermek isteyenlerin ihtiyaçlarına en doğru çözümleri sağlamaktadır. Tamamen müşteri odaklı çalışan firma, her defasında beklentilerin üzerinde sonuçlara imza atmayı başarmaktadır.

Portekiz Nakliye Firmaları

Portekiz nakliye arasında yıllardır en çok tercih edilen ve en fazla tavsiye edilen konumunda yer alan Saygınlar Nakliyat hizmetlerinde koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle hareket etmektedir. Müşterilerinin ihtiyaçlarını hangi oranda karşılarsa memnuniyet düzeyinin o derece yüksek olacağına inanmakta, buna bağlı olarak da bir nakliye firmasından beklenen bütün özellikleri bünyesinde bir araya getirmektedir.

Firma, Portekiz nakliye ihtiyaçlarında her türü önlemi alarak ve süreci en başından en sonuna planlayarak çalışıyor. Bununla birlikte taşıdığı yükleri CMR sigortası kapsamında sigortalıyor ve ISO 9001 kalite standartlarına uygun şekilde ilk yükleme noktasından son alıcıya teslimine kadar izlemenize imkân veriyor. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilmeniz için de 7 gün, 24 saat iletişim kanalları açık bulunuyor.

Portekiz Karayolu Nakliye

Türkiye’den Portekiz’e gidecek araçlar doğrudan Avrupa üzerinden, karayoluyla son notaya ulaşabilmektedir. Portekiz karayolu nakliye çözümlerinde Saygınlar Nakliyat daima en hızlı ve en güvenli taşımayı vaat ediyor. Hava, yol, gümrük durumlarına göre ufak değişiklikler olabilse de ekseriyetle 8 ila 10 gün içinde taşıma sonlandırılabiliyor.

Ağır nakliye, frigo nakliye, proje taşımacılığı gibi nakliye türlerinde Türkiye’nin herhangi şehrindeyseniz oradan yükleme yaparak Portekiz’deki son alıcıya doğru harekete geçen firma, parsiyel nakliyede ise depolarından periyodik olarak çıkış yapmaktadır.

Portekiz’e iletilen yüklerinizi Abrantes, Agualva-Cacém, Águeda, Albufeira, Alcácer do Sal, Alcobaça, Almada, Alverca do Ribatejo, Amadora, Amarante, Amora, Anadia, Angra do Heroísmo, Aveiro, Barcelos, Barreiro, Beja, Braga, Bragança başta olmak üzere her yere dağıtılmaktadır.

Portekiz Parsiyel Nakliye

Portekiz ile Türkiye arasında çok farklı sektörlerde ithalat, ihracat çalışmaları devam ettiği için parça yük taşımacılığına çok fazla rağbet olmaktadır. Portekiz parsiyel nakliye çözümleriyle firma, yüklerinizin ağırlığı ve hacmi her ne olursa olsun başarılı taşımacılık yapmakta, iç nakliye ile bütün illerden toplanan yükleriniz depolara alınarak haftanın belli günlerinde buralardan Portekiz’e doğru harekete geçmektedir.

Aynı güzergaha giden yükler aynı araca yüklendiği için en kısa sürede Portekiz nakliye süreçleriniz tamamlanmaktadır. Firma, kaliteli, hızlı, güvenli ve uygun fiyatlı çözümler sağlamaktadır.

https://www.sayginlarnakliyat.com/portekiz-nakliye/ Portekiz Nakliye hakkında bilgi almak için linki tıklayın