Denizli Ak Parti Üniversite Teşkilatı, Denizli milletvekili Nihat Zeybekci'yle bir araya geldi. Gençlere siyasetten, ticarete ve yerel yönetim çalışmalarıyla alakalı geniş kapsamlı bilgiler veren Zeybekci'ye yoğun ilgi vardı. Toplantıda Zeybekci'ye son günlerde gündemde olan yeni eğitim sistemiyle alakalı sorular soruldu. Zeybekci, Ekonomide, sağlıkta, tarımda dış politikada ve tüm alanlarda yapılan reformlarla beraber ülkemizin son on senede parmakla gösterilir bir hale geldiğini, bölgesinde ve dünyada söz sahibi konuma geldiğini artık hasta ve muhtaç bir Türkiye Cumhuriyeti'nin olmadığını, önüne senaryo konulup rolün budur denilen bir ülkeden, Senaryo yazan ve aktörleri belirleyen bir ülke haline gelindiğini, Mustafa Kemal Atatürk'ün önünü açtığı çağdaş laik ve demokratik sisteme, partimiz ve hükümetimizin faaliyetleriyle ulaşıldığını ve daha da ileri götürüleceğine yakinen şahit olunduğunu belirtti.

Gençlerin yoğun olarak sordukları sorular arasında darbeler ve ihtilallerle ilgili soru dikkat çekti. Zeybekci, yapmış olduğu açıklamada, "İhtilal süreçlerinde hep aynı senaryo uygulanmaktadır önce üniversite öğrencileri karşı karşıya getirilir, toplum ayrıştırılır, ülkede bir kaos ortamı yaratılmaya çalışılır ve bunun akabinde de darbe gerçekleşir. Burada en zararlı çıkan ise milletimiz ve ekonomimiz olmaktadır. Artık yapılan referandum ile birlikte darbelerin önü kapatılmış ve birilerinin iradesi değil halkın iradesi hâkim kılınır duruma gelmiştir.' dedi.
 
Zeybekci, "Sevgili gençler sizler kesinlikle kavga ve  döğüş ortamlarında yer almayın toplumu ayrıştıracak ve kutuplaştıracak hiç bir eylemde bulunmayınız. Okulunuzun ve sınıfınızın en iyisi olmak için çalışın toplumda ak gençlik denildiğinde ahlakıyla, saygısıyla, çalışkanlığıyla, dürüstlüğü ve vatan sevgisiyle dolu olun ki ak gençlik mensupları iş te bu her yönüyle parmakla gösterilir ve toplumda itibar görür olsun ki  bizde sislerle daima gurur duyalım.' diye konuştu.
 
Zeybekci'ye diğer bir soru ise TBMM'de en çalışkan 5. Milletvekili olduğu bunu nasıl başardığı soruldu.
 
Zeybekci, "Biz çalışma azmimizi ve hizmet sevdamızı halkımız ve teşkilatımızdan almaktayız. Bizim tek bir amacımız var o da millete hizmet etmek ve hayır duası almaktır. Bu bize yeter. Bu duaya nail olmak ve çıkarsız hizmet etme aşkı bizi başarılı kılmaktadır.' dedi. 

Toplantının ardında 1 saate yakın karşılıklı sohbet edilmiştir.