AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK üyesi Nihat Zeybekci, "Biz Başbakanımızı yedirmeyiz. Bunu aklından geçirenin aklını uçururuz" ifadelerini kullandı.
AK Parti Denizli İl Teşkilatı Aralık Ayı İl Danışma Kurulu Toplantısına; AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Nurcan Dalbudak, Bilal Uçar, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda önce AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki konuştu. Son zamanlarda partilerine karşı saldırıların başladığını belirten Avni Örki, "AK Parti’nin mensupları olarak yolsuzlukla itham ediliyoruz. Benim teşkilatım buna inanmaz. Eğer bir yerde yolsuzluk, haksızlık varsa, bizim içimizde ise bu iddiaların peşinden gideriz. Yolsuzluk yapanların kimler olduğunu gayet iyi biliriz. Bakanlarımıza yargısız infaz yapılıyor. Büyük oyunun farkına varalım" dedi.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ise belediye başkan adayı olarak gösterilmesinin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Hep birlikte Denizli’yi yönetmek için çalışacağız. 30 Mart akşamı o yetkiyi vatandaşlarımızdan almayı Allah'ım nasip eylesin. Bugüne kadar çok hizmetler yaptık. Yapılan birçok şeyde AK Parti’nin imzası vardır. Ülkemiz, şehrimiz bu noktaya geldiyse bu birlikteliğin başarısıdır. Hep beraber yürüyüşün sonucudur bu günler. 10 yılda 50 yıllık iş yaptık. Daha yapılması gereken çok işimiz var. Keskin virajdan geçiyoruz. İstikrar sürdükçe hedeflerimiz de gerçekleşir. Bizlerin dimdik ayakta durması gerekiyor" dedi.

"KARDEŞLERİMİZ BU NAMERTLERİN OYUNUNA GELMEYECEK"
Daha sonra konuşan AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Nihat Zeybekci, son günlerde partilerine karşı başlatılan operasyonun daha öncelerden planlandığını kaydederek, "Her kim ki milletin iradesine el uzattı, her kim ki yetimin hakkına el uzattı, Allah iki cihanda sefil ve rezil etsin inşallah. Bundan önce de Gezi operasyonu vardı. Bunların altında yatan tek şey Tayyip Erdoğan'sız bir Orta Doğu ve Türkiye. Tayyip Erdoğan’sız bir siyaset istiyorlar. Yedirtmeyeceğiz. Bunu aklınızdan dahi geçirmeyin. Sizin aklınızı uçururuz. Kardeşlerimiz bazı şeylere alet etmeye çalışacaklar. Kimse ve kardeşlerimiz bu namertlerin oyununa gelmeyecek" ifadelerini kullandı.
Türkiye olarak gelecek hedefleri olduğunu ifade eden Zeybekci, Türkiye’de ilk defa bir hükümetin 12 yıl boyunca bütçe hazırladığını ve kabul edildiğini sözlerine ekledi. 
AK Parti İl Danışma Kurulu daha sonra yapılan konuşmalarla devam etti.