Vali Yavuz Erkmen 2011 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için görevinden ayrılan önceki Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci onuruna yemek verdi.

    Polisevindeki yemeğe Vali Yavuz Erkmen ve eşi Nevhilal Erkmen, önceki belediye başkanı Nihat Zeybekci ve eşi Ayşen Zeybekci, şimdiki Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hüseyin Bağcı, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Vali Yardımcıları, Belediye Başkan Yardımcıları, Oda başkanları, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir yakınının vefatı nedeniyle ilimizde bulunan Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan katıldı.

    Vali Yavuz Erkmen yemekte yaptığı konuşmada, Denizli’deki üç yıllık görev süresi zarfından başkan Zeybekci ile Denizli’nin sorunlarının çözümü konusunda çok uyumlu bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “ Belediye başkanlığı zor ve zevkli bir görev. Şehrin her sorunuyla ilgilenmek zorundasınız. Üç yıla yakın Nihat beyle birlikte çalıştık. Denizli’de her kesimiyle güzel bir birliktelik var. Kamu kurumları adına Nihat beye ve belediyemize teşekkür etmek istiyorum. Kamu kurumlarımızın sorunlarının çözümü noktasında belediyemizden bulunduğumuz talepler yerine getirildi. Denizli’ye yapmış oldukları katkılardan ötürü Nihat beye ve bütün çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Nihat beyin bundan sonraki görevinde de Denizli’ye olan hizmetlerini artarak sürdüreceğine eminim” diye konuştu.

    Önceki Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de, yedi yıl boyunca hayatındaki en büyük onur ve şeref olan belediye başkanlığı görevini Belediye Başkanı Osman Zolan’a ve çalışma arkadaşlarına emanet ettiğini belirterek, “Bu hiçbir zaman için bizim Denizli’ye hizmet etme görevimizi bıraktığımız anlamına gelmez. Arkadaşlarımızla birlikte Denizli’ye hizmet etmeye devam edeceğiz. Kısmet olursa bundan sonraki dönemde ülke siyaseti anlamında Denizli’ye hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

    Şehrin sorunlarının çözümü için bazen sınırları zorladıklarını, bazen istemeden de olsa bazı kalpleri kırmış olabileceklerini, ama bütün bunların Denizli’ye hizmet aşkından kaynaklandığını belirten Zeybekci, “Görevimizi sonuna kadar ilk günkü heyecanla sürdürdük. Bu süre zarfında istemeden de olsa kırdığımız kalpler varsa onlardan özür diliyorum ve haklarını helal etmelerini diliyorum” diye konuştu.

    Konuşmaların ardından Vali Yavuz Erkmen ve eşi Nevhilal Erkmen, Denizli’ye yaptıkları hizmetlerden dolayı Nihat Zeybekci ve eşi Ayşen Zeybekci’ye çeşitli hediyeler verdiler. Orman Bölge Müdürü Adem Oklu da Orman Bölge Müdürlüğü’ne vermiş oldukları destek ve katkıdan dolayı Nihat Zeybekci’ye Çeşm-i Bülbül takdim etti.