AK Parti Denizli Merkez ilçe yönetim ve yürütme kurulu ile kahvaltıda buluşan Nihat Zeybekci, meclis gündemi ve teşvik sistemi ile ilgili merkez ilçe teşkilatına bilgiler verdi. Merkez ilçe teşkilatının sorularını yanıtlayan Zeybekci, Denizli’nin 8 yıldır hak ettiğini aldığını ve yeni teşvik sistemiyle artan oranda almaya devam edeceğini belirtti.
AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, kısa süre önce göreve seçilen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan ve yönetim kurulu üyeleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan, yeni yönetimin çalışmaları ve faaliyetleriyle ilgili bir sunum yaptı. Merkez İlçe Başkanı Şahan, AK partide önceki dönemlerde görev almış merkez ilçe yönetimine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni yönetiminde aynı başarıyı sürdürmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.
AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci de, AK Parti’nin hizmet destanını yazmaya devam ettiğini ifade ederek, ‘Bu, hizmet yarışında bayrak değişimdir. Hizmet için görev şimdi sizlere verildi. Yeni görevinizde hepinize başarılar diliyorum. Biliyorsunuz kısa süre önce yeni teşvik sistemi açıklandı. Bu sistemde Denizli, Ankara’dan daha fazlasını almaya başlayacak. Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan yeni teşvik sistemini açıklayarak Denizli’mizin yüzünü güldürdü. Artık Denizli’mizin önü iyice açıldı. 8 yılda 80 yıl kadar yol aldık. Yeni teşvik sistemiyle de hızımızı artıracağız. Yeni teşvik yasasının şimdiden Denizli’mize hayırlar getirmesini diliyorum. Göreceksiniz yeni teşvik sitemiyle kazanan yine Denizli olacak’ dedi.