Ak Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci”nin 12 Haziran Milletvekili seçimleri için “Denizli”de birliğe davet programı” çerçevesinde gerçekleştirdiği ziyaretleri,  Denizli ve ilçelerinde devam ediyor.
Bu kapsamda Babadağ”lılarla bir araya  gelen Zeybekci ve Ak Parti Denizli Milletvekili adayı Halil Pekdemir, vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaştı. Dükkan dükkan Babadağ”lı esnafı dolaşan Zeybekci ve Pekdemir, Denizli”de birliğe davet çağrılarının yanı sıra Babadağ sakinleri ile yüz yüze sohbet etti.
Ak Parti iktidarı ile birlikte emanet aldığı belediye başkanlığı görevi sırasında Denizli”ye getirdiği hizmetlere artık başka bir alanda  devam edeceğini, bunun  her şeyin üstünde tutulması gereken bir görev alanı olduğunu söyleyen ZEYBEKCİ, Babadağ”ı birlik olmaya çağırdı.
 ”Gelin Denizli şemsiyesi altında toplanalım. Karanlığa değil, aydınlığa doğru bakalım.Milletin iradesini dünya standartlarına çıkarana kadar, evrensel hukuku Türkiye”de hakim kılana kadar gidelim, hep beraber yürüyelim. Yunus Emre”nin de söylediği gibi “Dostun eli gönüllerdir.Biz gönüller almaya geldik”. Amacımız dava değil, küfretmek değil. Bizim işimiz siyaset vasıtası ile bu milletin rızasını alıp çalışmak.Biz Türkiye”de milletin iradesinden ve T.B.M.M”nin iradesinden başka daha büyük bir irade tanımıyoruz. Siyaseti önemsiyoruz. Siyasetin kalitesini ve seviyesini yükseltmek istiyoruz.Yıllar boyu insanlarımızın kandırıldığı siyaseti yapmadık… yapmıyoruz… yapmayacağız” sözleri ise Babadağ”lılardan büyük alkış aldı.

Ak Parti Denizli 1.sıra Adayı ZEYBEKCİ, Babadağ”ın ardından Ak Parti Denizli Milletvekili Halil  PEKDEMİR ve Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni ÖRKİ  ile birlikte Sarayköy Ak Parti  Seçim Koordinasyon Merkezi”nin açılışına katıldı. Açılışta Denizli tarihine imza atmış, Denizli siyasetinin duayeni , Denizli”yi Isparta ile Aydın arasında sıkışmış bir kent olmaktan çıkaran, bir vizyon kenti haline getiren siyasetçi olarak kürsüye davet edilen ZEYBEKCİ, yağan Nisan yağmurunun memleketimize bereket getirmesini diledikten sonra Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN”ın  “beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda” sözlerini hatırlattı.
Alkışlar ve “Başbakanımızla gurur duyuyoruz” sloganları arasında  konuşmasına devam eden ZEYBEKCİ, bu ülkenin çılgın projeler üreten, düşünen bir başbakanı var. Bu gün bir tarih yazıldı. Hayallerimizin gerçek olabileceğini bütün dünyaya gösterdik. Bu taşın altına biz de elimizi sokalım. Baş başa vermeyince taş yerinden kalkmaz. Gelin Denizli”nin siyasetteki yerini birlikte belirleyelim. Bir kereliğine farklılıklarımızı bir kenara bırakıp bir olalım, büyük olalım” dedi.

Beraberlik mesajları içeren ziyaretlerine Köprübaşı”nda devam eden ZEYBEKCİ ve PEKDEMİR, Sağlık Ocağı ve Tosunlar İlköğretim Okulu”nda temaslarda bulundu. Sazak, Karataş, Ahmetli ve Tepeköy”de de destekleyenleri ile bir araya gelen ZEYBEKCİ,  “Alt yapıda Türkiye”nin örnek aldığı bir sistemi başarı ile hayata geçiren Denizli hazır. Türkiye”nin bir numaralı kenti olma yolunda tam anlamı ile seferberlik içinde. Kimsenin ne yapacağını bilemediği zamanlardan,  projelerin, hatta çılgın projelerin yarıştığı zamana gelen “Türkiye  de  hazır”. Şimdi sıra dünyayı buna hazırlamakta.  Alman,  Avusturyalı,  Amerikalı   çocukların sahip olduğu imkanlara bizim çocuklarımız da sahip olacak. Bu ülkenin kaynakları, bu milletin imkanları, bu devletin yetiştirdiği çocuklar bunu başaracak. İspatı biziz.İspatı Denizli. Daha önce nasıl yaptıysak yine öyle yapacağız. Birlikte planlayacağız, birlikte çalışacağız.Nasıl yaşamak istediğimizi , kurallarımızı, şartlarımızı, geleceğimizi birlikte inşaa edeceğiz.Milli gelir seviyemiz 4 kat arttı, dünyanın en büyük 16. Devleti olduk diye mutlu olmayacağız.Bununla yetinmeyeceğiz. Daha fazlasını isteyeceğiz. Çünkü hedefimiz büyük, çünkü biz artık 12 yıl sonrasını bugünden görebilen bir milletiz. Ufkumuz da yolumuz da açık. Türkiye”nin Denizlisi!  Gel bu yolda beraber ilerleyelim.Duygu, düşünce ve inanç birliği neredeyse dirlik, düzen, mutluluk ve huzur da orada olacaktır.
Değerli kardeşlerim, vekil aslını temsil eder.Aslının aynıdır.O halde Denizli”yi temsil için Denizli”nin evlatlarını Denizli”nin örnek insanları olarak Ankara”ya gönderelim.Bu yüce bir makamdır. O halde temsil emsal olduğuna göre, kimi seçtiğinize Ankara”ya örnek olarak kimi gönderdiğinize, yapılanlara, yapılacak olanlara bakarak karar verin.Biz sizi hiç utandırmadık.Ankara”da da Avrupa”da da Asya”da da Denizli”li kimmiş , ne yaparmış,  göğsümüz açık, alnımız dik olarak gösterdik.Bizimle daha fazla gurur duyacağınız günler yakındır.” dedi.