AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci Kaklık’ta vatandaşla buluştu. Burada belde halkına projelerini ve hedeflerini anlatan Zeybekci, Kaklık lojistik merkezinin önemini dile getirdi ve, “Hedeflerimiz arasında hızlı tren projesi var. Denizli Antalya, Denizli İzmir arasında hızlı tren hatları konulacaktır. İhracatçı için lojistik merkez tamamlandığın maliyetleri düşürecek ve ürünler daha ucuza ve daha hızlı limana ulaşacaktır” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, seçim çalışmalarını Kaklık beldesinde sürdürdü. Kaklıklıların sloganlarla, alkışlarla karşıladığı Zeybekci, halkın büyük bölümünün katıldığı sohbet toplantısında projelerini anlattı.
Zeybekci, "AK Parti iktidara geldiğinde Türkiye, dünyanın 26. büyük ekonomisine sahipti. Fakat bugün geldiğimiz noktada Türkiye dünyanın 16. büyük ekonomisine sahip. 9 yılda geldiğimiz yer yeterli mi? Hayır. İktidara geldiğimizde kişi başı gelir 2000 Dolar civarındaydı. Şu anda bu rakam 11 bin Dolar oldu. Şimdi hedefler 2023 yılında dünyanın ilk 7 büyük ekonomisi arasında yer almak. Biz aldığımız emaneti en iyi yere taşımak için uğraşıyoruz. Şimdiye kadar yaptığımız gibi ülkemizi bölgesinde ve dünyada, büyük Atatürk'ün söylediği gibi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Denizli Hızlı trene kavuşacak,
sanayici için Lojistik Merkez kurulacak

Kaklıklılara seslenen Zeybekci, “Bakın burada bir lojistik merkez kuruluyor. Bu lojistik merkezin önemi çok büyük. Denizlili ihracatçı, buradan bir ton mermeri İzmir limanına 20 dolara götürüyor. İzmir limanından bu mermer Almanya’ya ise 12 dolara gidiyor. İşte bu lojistik merkez sayesinde Denizlili ihracatçı ürününü direkt İzmir limanına ulaştıracak. Maliyetler de yarı yarıya düşecek” dedi. Yıllarca demiryollarının ihmal edildiğine dikkat çeken AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, İzmir hattı ve İstanbul hattında yenileme çalışmaları son safhaya geldi. Denizli hem İzmir’e hem de Antalya’ya hızlı tren ile bağlanacak. Hızlı tren güzergahına Antalya Denizli hattı dahil ediliyor. Aynı şekildi İzmir hattında da hızlı tren seferleri konulacak” dedi.

Türkiye’de partiler değil, şehirler yarışıyor

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, “Türkiye’de kim iktidar olur?” tartışmasının yaşanmadığını belirterek, “Bakın şimdi şehirler yarışıyor. 2023’e doğru yola çıkan Türkiye treninde şehirler hangi kompartımanda olacak bunun yarışı var. Orta kompartımanda mı, geç kalanlar veya kaçak yolcular gibi son kompartımanda mı yoksa, makine dairesinde mi olacağız? Denizli bunun kararını vermelidir. 12 Haziran seçimleri, Denizli için diğer illerden, diğer bölgelerden daha fazla öneme sahip. Çünkü bu trende Denizli ili makinist olacaktır, ona göre tavır alınmalıdır” şeklinde konuştu.